Siema, potrzebuję tabletu do czytania .pdf. Czasem chciałbym też obejrzeć jakiś film/wejść na fejsa. I tylko tyle, cena jak najniższa.
Wersja do druku
Siema, potrzebuję tabletu do czytania .pdf. Czasem chciałbym też obejrzeć jakiś film/wejść na fejsa. I tylko tyle, cena jak najniższa.
Ja posiadam GoClever A73 kupiony za 360zł już jakiś czas temu. Bardzo sobie go chwalę. Używam go do oglądania filmów na wyjeździe lub czasami pod sen, czytanie mnie nie jara bo oczy bolą tak samo jak po czytaniu na kompie, lepiej sprawić sobie eczytnik do takich zadań. A wracając do wspomnianego tabletu to teraz na pewno go dostaniesz taniej. Filmy czyta nawet mkv jak masz przejsciówkę mini hdmi - hdmi pod telewizor. Gierki śmigają, te bardziej wymagające już średniego. Jeśli to Twój pierwszy kontakt z tymi urządzeniami to proponuję kupić coś takiego, pokroju mojego sprzętu aby wyczuć czego oczekujesz od sprzętu żeby później uzbierać na coś lepszego. Poza tym polecam blog o tematyce tabletowo.pl, znajdziesz tam recenzję A73 i wielu innych.