Co o niej myślicie, viable? Jakieś rady, bulidy ogólnie zdania co do postaci?
Wersja do druku
Co o niej myślicie, viable? Jakieś rady, bulidy ogólnie zdania co do postaci?
-bardzo viable
-solomid
Jesli nie kupiles jeszcze to poczekaj do rotacji :d Mi akurat bardzo podchodzi i od poczatku dobrze mi nia szlo. Ale 2 kolegom wychodzily staty typu 1/10 .
Też radzę poczekać do rotacji. Zacząłem grać w lola jakoś pod koniec maja/na początku czerwca i jeszcze jej nie było, więc jest spora szansa, że niebawem się pojawi. Sam nie miałem okazji jej przetestować, ale każdy mid przeciwko niej był cholernie ciężki.
Q na 1 lvl potem max E, W na 4 lvl
buty ->2 dorany -> revolver ->wota(mozna przed 2 itemem)/->rabadon/rylai/zhonya/->void
mozliwe, ze kielich bedzie dobrym itemem, ale gralem z nim z 3 gry bo nie gram juz tyle cassio
w sumie budujesz zaleznie od enemy, mozesz po wocie brac rabadona, ale jak maja dobry burst to musisz miec abyssal/rylai(zajebiste kite)
najczesciej robie wota->rylai->rabadon, ale glownei dlatego, ze zrucham mida i juz nie jest grozny, jak ci sie nie uda to abyssal jak najbardziej
w tfie jak zlapiesz 4-5 typa w ulti (a jak jeszcze w stuna to hoho) to praktycznie mozesz juz padac, dlatego dobrze walczyc w junglii, bo masz latwy ult, enemy stoja w twoim w + latwo trafic q
# maxowanie q przed e tez viable, zaleznie od lane
A czemu revolver na cassio nie lepiej ten item co daje aurę AP i wampiryzm?
ten item co aura i wampiryzm robisz z podstawy rewolwera ;p
a no tak sorki :D
Cassio bardzo viable kupiłem robi konkretny rozpiernicz, jak siedzisz sobie na midzie bardoz dobrze sie bije miniony, przeciwnika łatwo zniszczyć flash+ulti+q+e+e+e++e+e+e