Najlepszy AD wedlug was to ? I dlaczego.
Wersja do druku
Najlepszy AD wedlug was to ? I dlaczego.
graves -> bardziej tanky od reszty, dobrze sie skaluje do late, dobrze dziala z praktycznie kazdym supportem, autentycznie potrafi zrobic chory dmg ze skilli, a do tego aa.
Wszystkie ad są tier#1 (no może ezreal trochu ssie), należy raczej wybrać ad pod przeciwny team, ale sam mainuje ad carry i Corki wg mnie best. Na rankedach mam staty w granicach 600/250/400. 3 aoe skille z dobrymi przelicznikami, obniżenie pancerza, op dash + dodatkowy dmg z passywki, mniam.
Drugim bardzo dobry carry to ashe, z tym że ja gram na farme maxując e. Masa cc z q, w i OP ult.
ashe - możne nie najlepsza ale uwielbiam nią grać + ulti op ;d
Urgot, chory haras, cholernie tanky, kontruje wszystkich innych carry. Jedyny minus, w late jest strasznie skillowy.
ezreal dash q stackuje sie ladnie z critami i shenem, dobry dmg z ulti, redukcja as z w
Vayne - najlepszy po 9 lvlu gdy zmaksujesz Q. 2sec cooldownu czyli co 2s, jedna sekunda niewidzialnosci przy ulti. Like It! + True Dmg.
Tak jak UP, Vayne, niesamowity dmg w late gamie + true dmg z w.
Do stompowania low elo - graves bo ma chory burst, a w szczegolnosci po 6,dasha z boostem do as, dobre W ktore nie raz ratuje dupy
Ale i tak najbardziej podoba mi sie vayne, chociaz malo osob nia gra
Ashe bo kozak ulti ,dobre w,mocny early na linii gdy sobie poczekasz chwile na crita(lub poprostu po każdym powrocie wpakować w przeciwnika 1 strzał).No i gravesik z dobrym aoe ultem,dashem i z niego dobrym asem,smoke screen potrafi czasem przeciwnika wkurzyć.
vayne rzecz jasna
Vayne n1, ten dzwięk przy strzelaniu z włączonym ulti i świadomość, że nikt ci nie ucieknie <3
najtrudniejsza a zarazem najlepsza jest Vayne . pogodzcie sie z tym