-
Kurs języka rosyjskiego
Z racji tego, że jeszcze trochę przede mną wakacji, ambitnie postanowiłem ten czas wykorzystać.
Czy ktoś zna jakiś dobry kurs języka rosyjskiego? Może być online, może być w wersji 'to download', niekoniecznie freeware. Nie za bardzo wiem który wybrać i czym one się czymś w ogóle różnią. Szukałem czegoś na darkwarezie, ale jakoś tak z miernym skutkiem.
Z góry dzięki, pozdrawiam!
-
może po prostu zainwestować w szkolny podręcznik do rosyjskiego ? U mnie w szkole uczliśmy się z "Nowyje wstrieczi". Podręcznik + ćwiczenia + CD
-
@up: Mam dokładnie taki sam podręcznik, serdecznie polecam. Wszystko dość przyjemnie wytłumaczone. Warto sobie jednak powtarzać pierwsze działy, bo można łatwo się pogubić później,
Rosyjski jest dość prostym językiem, o ile masz chęci na jego naukę.
@down: Na dodatek obrazki są tak specyficzne, że w niektórych miejscach aż prosi się o lekką przeróbkę i...wychodzą różne rzeczy ^^. Tam rzeczywiście wszystko jest bardzo przystępnie pokazane.
-
też mam nowyje wstrieczi i z łatwością można wszystko ładnie wykminić, od alfabetu po plan moskwy :D
-
Panie planktonie, jezeli nie moze pan kupic owego podrecznika, polecam sciagnac program "Rosyjski w Pigułce"