Chciałbym zrobić palka i od 8 lvl postawić go tylko na offline trening. Wie ktoś może ile czasu by trzeba było na zrobienie 80dista?
Wersja do druku
Chciałbym zrobić palka i od 8 lvl postawić go tylko na offline trening. Wie ktoś może ile czasu by trzeba było na zrobienie 80dista?
Knightem można wbic 75 sworda w niecałe 30 dni więc myśle że w ~20 dni byś się wyrobił
up dobrze gada
też tak chciałem zrobić jak ty
Postać Powstała Jul 19 2012, 22:15:28 CEST
Dziś (90% czasu zużywałem) wpadło mi 75 dist
co to jest trening offline i jak dziala ?
@Słoń
Mnóstwo postów na ten temat, wystarczy poszukać.
Trening tylko dla posiadaczy PACC, polega on na tym, że Twoja postać po jakimś czasie od wylogowania zaczyna trenować w czasie kiedy Ty nie jesteś przy kompie/jest on wyłączony itd., jednak jest on o połowę wolniejszy od zwykłego.
@@ Up nie było cię + nie powiedziałeś wszystkiego
Polega on na tym, że postać która ma PACC może używać figurek treningu (axe/sword/club/dist/mlv + shield) i jest na to 12h staminy, która regeneruje się ZAWSZE KIEDY NIE TRENUJESZ, czyli możesz być wylogowany, offline, albo możesz expic, skillować etc. Byle nie trenowac offline
Dist/Sword/Club/Axe leci 2x WOLNIEj
Shielding leci 4x WOLNIEJ
Mlv leci tak jakbyś jadł fooda
Trening offline, jak sama nazwa wskazuje to skillowanie postaci podczas, gdy nie jesteśmy zalogowani w grze. Wszystko na ten temat masz TUTAJ.
@top
Czy ktoś z Was może mi powiedzieć ile wejdzie skilla przez 30dni, trenując codziennie po 12h? Skill początkowy 80/80.
trening offline jest tylko dla pacc?
@up
Tak, zobacz link z posta wyżej.
Juz mialem wrocic do tibi, ale widze ze dalej wszystko dla zarobku :)
Rayda - jeśli wiemy, że wartość treningu off oscyluje około 50% skuteczności distance/sword/axe/club i 25% shield to wychodzi tak:
1/2 x 12 x 30 = 180h
DLA KNIGHTA MEELE TRAINING (SWORD/AXE/CLUB)
Knight to raise melee from 80, 100% to 86 = 169h, 15m, 32s.
WIĘC UDA CI SIĘ NIECO PONAD 86 SWORD
SHIELDING LECI W TYM SAMYM TEMPIE
PALLEK DISTANCE
Paladin to raise distance from 80, 100% to 94 at 100% blood/spark hits ≈ 165.7bp of bolts or 184h, 6m, 22s training.
UDERZAJĄC W OFF TRAININGU WG. MNIE TRAFIASZ 100% WIĘC TROCHE PONIŻEJ 94 SKILLA WBIJESZ
Robione na podstawie Pskonejott calc
Dokładnie nikt Ci nie powie, bo nie znamy przeliczników i wartości o których mowiłem wyżej
@MietekGnojownik
Wow, dzięki za wyjaśnienie :) No to nie tak źle z tymi skillami. Zobaczymy w praniu ile mi tego wejdzie, bo nie wiem czy bede mógł codziennie logać i go ustawiać na skill.
dist też jest 0,25 a nie 0,5