-
Jaki telefon z oferty
Mam do wyboru trzy telefony na które stać mnie cenowo wybrałem tylko te co są z Androidem głównie telefon ma być dobry do pisania sms oraz przeglądania internetu co do gier czy innych aplikacji nie musi być rewelacji
Telefony jakie mam do wyboru:
HTC Desire C
Huawei Ascend G300 - co tego to nie jestem przekonany ale ponoć daje radę(czy jest do niego Android 4.0 albo zrobić cyanomoda i wgrać roota)
HTC Wildfire S - jedyne co mnie martwi to dość mały wyświetlacz
RBM One - wg nie wiem co to za firma
HTC Desire Z
+ chciałbym opinie o HTC Desire Z(dodaje że nie stać mnie by go kupić ale może wyciągnę kasę, ale nie bierzcie go pod uwagę)
-
Sam bede polowal jakos na desire C bo konczy mi sie umowa i jak bedzie mial cene przystepna to go wezme. Kolega ma s'ke i sprawuje sie fajnie, w porownaniu do mojego wildfire to naprawde skok: P
desire Z mi sie podoba bo ma fajne qwerty; )
-
Desire Z jest mało mówiąc ZAJEBISTY. Kuzyn ma, bawiłem się nie raz i wiem jak to cudo działa. Sam jestem w nierozerwalnym związku z Iphonem, ale jakbym nigdy nie miał produktu Apple'a to bym się nawet nie zastanawiał. QWERTY bardzo wygodne, obudowa świetnie trzyma się mimo, iż jest rozsuwana. W większości tego typu telefonów wygląda to fatalnie i trzęsie się na wszystkie możliwe strony - tu jest inaczej. Jakość jak na plastiki bdb. Ekran nie ustępuje w niczym mojemu 3G (w porównaniu do Retiny trochę dostaje w kość, ale to jest sprawa indywidualna, jeśli chodzi o dotyk nie widzę różnic), do tego ma te pare dziesiątych cala więcej (3,7" o ile się nie mylę, czy może 4?). Polecam Ci go w 100%, wyciągaj kasę i kupuj, cała reszta się przy nim chowa i jest nieopłacalna. Btw, ile musiałbyś dołożyć?
-
-
Rowniez od siebie polecam Desire Z. Tak samo jak kolega up kuzyn moj ma ten tel. i tak jak pisze wykonanie jest wysokiej klasy. QWERTY sprawuje sie swietnie i rozsuwanie dziala rewelacyjnie.
-
Mam Desire Z i polecam. Bardzo wygodny telefon jesli piszesz sporo sms oraz na gg. Dla mnie klawiatura qwerty jest niezastapiona, nie wyobrazam sobie pisac dotykowo ;d Wszystko ladnie smiga wiec polecam dozbierac i dolozyc ;d
-
Jeśli tylko będziesz miał kasę na Desire Z to spełni twoje wymagania w 100%
-
Desire C to jest to samo co Wildfire S, jak będziesz miał kase to Desire Z, jak nie będziesz miał to RBM One.