Dzien dobry, karol wojtyla z tej strony czy malzahar nie jest aby up?
uwazam, ze potrzebuje bufa (i modlitwy)
brak delaya na q
sterowanie pasywem
r nie stunuje ciebie
ktoras z tych zmian i calkiem viable caster czyz nie?
Wersja do druku
Dzien dobry, karol wojtyla z tej strony czy malzahar nie jest aby up?
uwazam, ze potrzebuje bufa (i modlitwy)
brak delaya na q
sterowanie pasywem
r nie stunuje ciebie
ktoras z tych zmian i calkiem viable caster czyz nie?
wszystko poza ultem ma ok moim zdaniem
z dobrym compem jest bardzo ok imo bo potrafi kazdego tanka zjesc na kombo, nie mowiac juz o adcarry
dosc fun2play ale niezbyt viable na powazne gry, sa champy ktore robia to samo ale lepiej
witam karola, bardzo dobry set wypuściłeś, propsy
jak żyje to nie widziałem dobrze grającego malzahara, propsuje veigara który został moim ulubionym czempem. jak można zrobić tak op postać heh
a ulti ma beznadziejne imo XD
Malzahar dobry caster, co tam że oceloty i alexiche nim nie grają.
Ulti ma taki zasięg, że ja pierdole, a aoe silence dosyć dobre (chociaż zmniejszony czas castowania by się przydał)
W ogole ostatnio chyba dostał jakiegoś buffa. Zwierzaki trochę zmądrzały i W się lepiej castuje. Nie jestem pewny, ale chyba coś takiego miało być.
Malzahar nie pasuje, bo do AOE championa bym go nie zaliczył, a burster tez z niego slaby(biorac pod uwage, ze jego 'burst' trwa jakies 5 sekund)
wezmy annie czy gragasa, nie dosc, ze dmg wiekszy, to jeszcze aoe i praktycznie instant
a malzahar w kazdej profesjonalnej grze by wygladal tak
-malzahar ulti
-alistar headbutt
*nope*
-malzahar ulti
-janna ulti
*nope*
-malzahar ulti
-ashe qss
*nope*
ale wy wiecie ze malza to nie tylko ulti?
Dariusza też kontruje 1 przedmiot, nadal jest słabym pickiem?
Malzahar jest spoko, wystarczy trochę lepiej pomyśleć jak go wykorzystać.
Jego ulti najbardziej przydaje się w early/mid, gdzie może bez kompleksów roamować w trochę wolniejszym tempie niż kassadin.
Na lane mało kto ma z nim szanse, a umiejętnie rzucane skille dają dużo więcej niż zapewne jak robi to większość nim grających castowanie wszystkiego po kolei na pałę.
Już tu kiedyś się wypowiadałem, że malzaharem po wyjebaniu całego combo można np. obronić swojego ad carry spokojnie z ulta, z dużej odległości czekając na cd skilli i dalej zabijać.