Witam, mam knighta na aurorze z paccem i chce skillować. Lecz na slima za slaby jestem 42/46. Znacie jakies dobre miejscowki tylko nie mowcie roty edron czy coś bo wszedzie jest po 20 botterów.
Wersja do druku
Witam, mam knighta na aurorze z paccem i chce skillować. Lecz na slima za slaby jestem 42/46. Znacie jakies dobre miejscowki tylko nie mowcie roty edron czy coś bo wszedzie jest po 20 botterów.
Polecam roty obok carlin, na prawo tam gdzie maly resp goblinow przy drodze, powinno byc pusto.
było takie miejsce koło northportu gdzie jest z 8 rotów, na aurorze nadążą się respić
Tak tak o wszystkim co mowicie botterzy.. off training tak ale kiedy nie ma to normalnie wole sobie tez poskillować jak nie mam co robić...
jesli masz znajomego maga to niech ci monka postawi, jak nie to albo kup od kogoś monka, albo musisz się męczyć roty / mino / dwarfy
W kopalniach w Kazordoon jest mało osób, więc powinieneś spokojnie poskillować. Możesz też poskillować w tej wieży z dwarfami, na lewo od dp (tam gdzie się pobiera wino do Tibia Tales na 1k i light shovel).
Pozdrawiam, mflca
polecam miejscówe przy moście między thais a green cośtam (taka wiocha do której sie nie da statkiem dopłynąć na /\ < albo tylko /\ od thais) tam jest pare rotów i 0 ludzi
przy queście na light shovela w takiej wieży jest dość sporo dwarfów
folda (minosy + roty, jest też miejscówa do której tylko pickiem sie można dostać, pogoogluj, raczej nikogo tam nie będzie)