-
45 ED mlvl na taskerze
Witam, czy opcja trenowania mlvla na taskerze jest bezpieczna? Czy moge dostac bana tak samo jak za uzywanie bota? Druga sprawa, czy ma ktos z was namiary na jakis program typu tasker, w tym co znalazlem na wlasna reke, moj antywirus wykrywal jakies trojan. Pozdrawiam
-
Podpinam się do pytania i prośby. Mam ten sam problem.
-
Jitbit Macro Recorder - na stronkach dostępny jest trial, polecam.
Alternatywnie polecam offline training, na niskich magic levelach rośnie dość dobrze.
-
Ale sądzicie że niska wykrywalność tego taskera? Bo troche szkoda mi mojego palka jest na tym samym koncie co drut :)
-
No właśnie, jak to jest z programami, które nie wpływają na Tibie tak jak typowe boty tzn. nie zmieniają klienta, przez dodanie np. światła itp. Bo tutaj rozumiem, że jest co wykryć przez ten niby program Cipsoftu, ale czy taki Tasker też może być wykryty? Ja osobiście chciałem go ustawić na klikanie w różne przedmioty, żeby zrobić achi, ale nie udało mi się go tak precyzyjnie ustawić i skończyło się na hand made.
-
Moim zdaniem, szansa na uniknięcie bana używając taskera, odkąd nie ma Game Masterów w Tibii jest równa 99,9%.
Dlaczego?
- Nie ingeruje w klienta gry
- Polega na powtarzaniu ruchów gracza, a więc wygląda w miarę naturalnie
- Jest to zwykły program, nie posiada funkcji typowo tibijskich
-
podepne sie troche.
jest jakas oficjalna strona do tego taskera zeby keyloga nie sciagnac.?
-
Oficjalnej raczej nie ma..
Ale znalazłem coś takiego:
PS. Sam nie ściągam, bo nie potrzebuję, nigdy chyba nie ściągałem z tej strony,
więc pobieracie na własną odpowiedzialność, jednak wg. mnie na 95% nie ma tutaj zawartego keyloggera,
bo ja zawsze ściągałem taskera albo ze stron typu instalki.pl, albo z torga (bo kiedyś w downloadzie był).