Mam pytanko czy ktoś z TORGowiczów gra w Football Managera 2012? Nie znalazłem takiego tematu na forum, więc postanowiłem go założyć i zapytać, bo jest tu dużo fanów footballu ;)
Wersja do druku
Mam pytanko czy ktoś z TORGowiczów gra w Football Managera 2012? Nie znalazłem takiego tematu na forum, więc postanowiłem go założyć i zapytać, bo jest tu dużo fanów footballu ;)
Gram i to dosyć często, co prawda ostatni save przewaliłem, bo zapomniałem go zrzucić przed formatem na jakiegoś pendrive'a i poszedł w dupę, a kilkanaście sezonów już przejechałem, ostatnio mniej czasu miałem, ale klepnę sobie jakiś nowy save z nowymi w miarę składami.
#down
No 2005, 2006 i 2009 były spoko, 2008 był zbyt banalny ze względu na rożne. W 2012 gram tylko dlatego, że nie chciało mi się pobierać starszych, a 05 oryginał zgubiłem gdzieś ;D
Jest temat o Menadżerach.
FM 2012 jest gównem, Widzewem bez żadnych zmian w drużynie i zerową zmianą taktyki miałem w pierwszym sezonie mistrza, może ze 3 przegrane mecze, w następnym sezonie spokojnie przeszedłem fazę grupową.
Najlepszy FM to 2005, i Adriano na ataku, to były czasy.
dlaczego uwazasz, ze 08 byl najgorszy? imo byl najlepszy, poza 2012 bo w sumie juz wszystko dopracowali
08, ani tymbardziej 12 się nie umywa do 05 i 07, może my w dwie inne gry graliśmy, co tam jest dopracowane? Że bez zmieniania niczego ligowym outsiderem przechodzę fazę grupową LM albo LE? Chyba gra polega na tym żeby jak najwięcej tam kombinować, a w 12 to już wystarczy kamyk na spacje położyć, żeby za 2 sezony Izolatorem Boguchwała zdobyć Superpuchar Europy
litania bledow, po ktorych lecialy wyzwiska zaczyna sie od:
- blad z wykopem bramkarza wprost pod nogi napastnika, idzie sam na sam
- sekwencja: nieuznany gol, akcja w druga strone, gol
- w ktoryms ze starszych fmow przekombinowali strzaly z dystansu, 90% goli padalo tak (mam nawet na komorce filmik jak Carragher strzela z 30 metrow podkrecona pilke niczym Beckham)
- w pierwszych fmach moi bramkarze nie byli w stanie wyciagnac zadnego rzutu karnego, ktory nie idzie w srodek (teraz poszlo w druga manke, wiekszosc strzalow z karnego idzie w niebo)
- niejasne stale fragmenty (do czasu az pojawily sie w taktyce) "Kurwa, czemu 170 cm kryl 195 cm?!?!"
- a no i bylbym zapomnial. bodajze fm05. rzut z autu na wlasnej polowie, wprost pod nogi przeciwnika, sam na sam, gol
w 12 zadnego z tych bledow nie uswiadczylem od poczatku
i to nie jest tylko moje zdanie, ale rowniez moich znajomych
mi osobiscie nie udalo sie nigdy przejsc polskim klubem dalej niz 1/8, 1/4 LM. slyszalem rowniez milion opowiesci tego typu, ale nie widzialem zadnego dowodu. Swoja droga Widzew w fm12 nie jest taki wcale slaby
Ja gram w FMa 12, Aktualnie Milanem poczatek drugiego sezonu. W Pierszym wygralem LM,Puchar Włoch oraz lige ;]
Ja pogrywam Piastem Gliwice. Właśnie zacząłem drugi sezon i po trzech meczach mam 4 punkty (remis z Polonią, zwycięstwo z Wisłą i porażka z Cracovią). Później wrzucę jakiegoś screena ;)