-
aktualne kalkulatory
Cześć,
Zwracam się do Was z prośbą o podanie linka do aktualnego kalkulatora obrażeń melee/czarów, leczenia itp. (chyba wiadomo o co chodzi ;)). Przeszukałem ostatnio znane mi strony i niestety nie mogę trafić na aktualny kalkulator. Niestety stare nie są precyzyjne, bo jak wiadomo tibia zmienia się płynnie i wartości mogą być zupełnie różne od tych z poprzedniego upa.
Wydaje mi się, że nie tylko ja na tym skorzystam.
Z góry dziękuję :)
-
pskonejott.com
tibia-stats.com
-
Właśnie w tym problem, że chyba obie podane strony są juz nieaktualne- w każdym razie podają inne wartości. tibia-stats.com bardzo zawyża obrażenia- chyba, że to pskonejott zaniża? o.0
Zależy mi też na sprawdzeniu siły leczenia przez różne profesje.
-
Tibiopedia.pl - tam sa aktualne. Pozdrawiam
-
Dziękuję za zainteresowanie tematem:)
Niestety widzę, że ten kalkulator od jakiegoś czasu również nie był aktualizowany :/ Sprawdziłem podawane wartości z realnymi (z gry) i się różnią (niestety nie mam poglądu na wszystkie profesje- właśnie to chciałem sprawdzić).
Nie ma też w kalkulatorze nowych czarów ms'a i ed'a.
Wychodzi na to, że będę musiał sprawdzić doświadczalnie. Chociaż dla h lvl postaci i tak się to nie uda, bo nie mam do nich dostępu.
-
-
Tibia.pl była dobra, ale x lat temu ;) Poza tym tam są jedynie kalkulatory mlvl, expa i loota (waga/cena).
-
A może spróbuj wygooglowac jakieś mniej popularne strony i coś.znajdziesz?;)