Jaki jest uniwersalny rune set na AP carry?
Wersja do druku
Jaki jest uniwersalny rune set na AP carry?
mpen marki ap/lvl zolte mres(/lvl) niebieskie flat ap/ms quinty
ktory ap bierze armor w runach lol
pomijam jak ktos ma 100 stron run i ma przygotowane na talona/gp/cos takiego lub idzie ap topa
Nie gram żadnych rankedów, więc co sie na normalach bardziej przydaje mres czy arm?
jezeli ci sie nie podoba armor, to wez mreg, ten mres jest smieszny ostro na sealach xd
w guidach pro playerwo z lolpro.com, na 327 rune pageow, uzywane sa raz, i to na galio. sa baardzo nieoplacalne w stosunku do ip (patrz http://www.reignofgaming.net/blogs/a...common-choices ) i ogolnie beznadzieja lol
Podbijam PPK. Marki mpen, seale hp per lvl, glyphy ap per lvl i quinty flat ap. Moim zdaniem najbardziej uniwersalne. Można ofc. zmienić w zależności od przeciwnika na mr/armor, ale jeżeli nie masz stron wydaje mi się, że hp będzie odpowiednie.
@down
Mój błąd rzeczywiście.
borze, co wy tutaj piszecie w ogole -.-
przeciez caster jest od zadawania damegu, nie wiem co wy chcecie robic z jakims armorem i mresem, co wy, tanka skladacie?-_-
najlepsze runy to takie ktore dodaja damege, czyli seale ap per level, glyphy ap per level, quinty flat ap (prubowalem per level ale za malo daja na poczatku :/) i marki ap flat (nie dajcie sobie wmowic jakichs debilnych mpenow, po co wam mpen skoro nie macie damage ktory dostajecie z ap)
jestem bardzo słabym midem ale runy w armor i mres są chyba najlepsze wystarczy że masz startowe 20 ap na lini ; d
mregen są jedne ze słabszych run.
pozdrawiam