Dlaczego ulti fiddle'a zostało zmienione na "on-target"? Postać, która pickowana jest dość rzadko teraz nie będzie pickowana praktycznie w ogóle. Jakie macie opinie na ten temat?
Wersja do druku
Dlaczego ulti fiddle'a zostało zmienione na "on-target"? Postać, która pickowana jest dość rzadko teraz nie będzie pickowana praktycznie w ogóle. Jakie macie opinie na ten temat?
Ja się dołącze do pytania i zapytam czy da się silencować jego ult?
Da się anulować jego ult silencem czy innym stunem / knock backiem jak je castuje, potem już nie. Przynajmniej tak było przed ostatnim upem.
Nie zostało zmienione. Przecież to ulti jest AoE.
targetujesz tylko miejsce do ktorego tepasz, chociaz powinni zrobic taki celownik jak na klatce veigara imo
chodzi mi o to, że jeszcze niedawno było tak, że tp do miejsca w którym chcę zcastować ulti, a teraz mam on-target, muszę wycelować w championa żeby móc zcastować w ogóle
wczoraj grałem nim normalnie, patcha żadnego nie było, wchodzę dzisiaj - zmienił mi się cast, dziwne trochę
Nothing has changed.
http://img215.imageshack.us/img215/213/fiddle.jpg
Nadal mam ten problem i nie wiem jak się z nim uporać. To nie jest żaden trolling. Mam cały czas do zcastowania tylko na gracza, nie mogę sobie wybrać dowolnego miejsca, tylko koniecznie muszę ulti użyć na GRACZA.
Może masz zaznaczoną opcję 'target players only' ?
Możesz normalnie CS'ować?
Jak nie, to nie widzę innej opcji jak reinstal lola.
Napisz do supportu, oni ci pomogą
ustaw domyślnie wszystko
Targerujesz miejsce a nie gracza bo to AoE.