-
15 Druid - Gdzie expić?
Gram pierwszy raz druidem i nie mam pojęcia gdzie expić - mam do dyspozycji jakieś 200k, ale wolałbym aż tak dużo nie wastować. Zależy mi na dobrym expie z w miarę małym waste (2k/lvl?). Ktoś mi powiedział o earthach, ale wątpię żebym tam ogarnął.
15 druid
30mlvl
EQ: Demon Helmet, Focus Cape, Blue Legs, BOH, Beetle Necklace, Demon Shield + różgi zależnie od potrzeby.
-
Takim lvlem to tylko jakies tomby.. wszedzie gdzie nie pojdziesz bedziesz miec waste, lub padniesz.. gra zacznie Ci sie jak bedziesz miec lepszego roda i na dragi
-
Jest już 21, jakieś pomysły?
-
-
Dobij 22 i z northwind rodem na tarantula taski.
-
Powiecie może jak pójdzie na 22 z northwind rodem i 32 mlvlem na hsp z blokerem? Ja bym go leczył sio + bil hsp z frigo.
-
Pomysł jest dobry. Pamiętaj jednak, że Twoje sio będzie tutaj zwiększało waste, ale wytrenisz sobie magic level. Jeżeli zależy Tobie na tym aby choć trochę się zwróciło, to poproś knighta aby również się leczył.
-
Według licznika na pewnej stronie będę leczyć średnio 388hp czyli 2.77 hp/1pkt many, przy czym knight się będzie leczył jakieś 1.91hp/1pkt many. Ile tam mogę w taki sposób exp/h wyciągnąć? Gdzie expić solo patrząc tylko na exp?
-
z 200k/h tam może osiągniesz. ale raczej coś 100-150k będzie
solo to cyce na edron/mistrock? tarantula task, earth elementale jak ogarniesz to z 40k/h wyciągniesz, ale raczej przed 35 nie masz co tam próbować.
dragi może by były dobra opcją, ale waste duże. od bodajżę 28 masz gfb to tomby
narazie wymęcz na czymkolwiek ten 33lvl, więcej możliwości będzie
-
Odpuściłem sobie druida i wróciłem do paladyna. Aktualnie 59 poziom - gdzie będzie najlepszy exp? najlepsza kasa?
81 dista - boh, b legs, paladin armor, dh, demon shield, beetle necklace.
-
59 rpkiem dasz rade na wyrmach z pb i tam radzilbym ci chodzisz, ale rowniez mozesz isc na zombie/nightstalkery ladny exp i kasa z zombie. Ale pallkiem to nie lepiej porobic sobie taski? Wiec radze ci tak
- Wyrmy liberty bay
- Taski na : 250 mutated tigerow, ratow oraz na bonebeasty
- Ale też lajtowo dasz sobie na bog raiderach na yalahar ( tigery, bogi ładny exp pallkiem )
- Ramoa wszystko ( liche,bonebeasty )
- The hive na waspoidy,swarmery lecz ostrożny musisz być grając pallkiem, lecz zawsze masz tam profit, ludzie siedza nawet na rsach.
-
wyrmy liberty bay ornate crossbow + power bolts. bardzo dobry exp i dość dobra kasa
culty yalahar enchanted speary dobry exp dobra kasa
arena yalahar -1/2/3/4 ( do poziomu gdzie są mutated tigery i undead gladiator) z taskiem na mutated raty i tigery z dobrym respem dobry exp, super kasa
-
Na cultach expiłem 42-50 - exp jakieś 80k/h bez premki czyli miernie, a z lootem było róźnie. Task na bonebeasty robiłem (3x), zombie i nightstalkery to najgorsze expowisko jakie w życiu widziałem (zombie wysysają manę jak pojebane), wyrmy byłem z composite hornbow + onyx arrows (lepsza opcja niż ta @up) i było chyba 100k/h bez premki, jeżeli jest pusto na tym najniższym poziomie to jest bardzo ciężko (spawn na plecach), a i z lootem bywa różnie. Na robakach nigdy nie byłem, możliwe, że zajrzę. Taski na mutated tigery + raty - ile tam mniej więcej exp/h wyciągne i jak z lootem? Co powiecie o parnych polach z enchantami? Jest sens?
-
parne pole ze spearami absolutnie, PB i wylacznie za dlugo bedziesz to siekal ale lepiej bic z 5 kratek bo te lizardy legiony maja taki zasieg i trudno ci bedzie, expiac tam edkiem bez p staminy mialem 210 k exp/h expiac na gran frigo i exori frigo.
mutatedy to ja edkiem bez p st na full respie samemu mialem 180 k exp/h
-
Wybrałem wyrmy z hornbowem i onyxami, dzisiaj tam miałem 174k/h na premce. Temat myślę, że nadaje się do zamknięcia.
Dzięki :]