-
Sea Serpenty a 70 ek
Witam, nigdy nie bilem sea serpentow najtem i mam pytanie, czy musze liczyc sie z duzym waste na tych potworach 70-72 knightem ze skillem 80, zao set, v shield, crus, heroic axe, boszki dorzuce axe ringi to bedzie ten 83 skill.
CHcialbym uzyskac odpowiedz od kogos kto tam expi bo nie wiem czy jest sens robic juz dostep ;)
-
leczy się po 200, z combo to ci walnie z 300-400 troche wiecej niz drag, wystarczy ze po skosie dasz rade.
Powiem ci ze expilem 76 ekiem ( skile 86/84 ) i nic nie oplacalo sie, zadko co wychodzilo mi po jednym a dwa juz to troche wiekszy hardcor jak na ten lvl.
Już bardziej od 100 lvla sie oplaca expic
-
Moim zdaniem 70ek to trochę za mały lvl by expić tam z korzyścią. Lepsze wydają mi się DLe czy Frosty..
-
maly lvl stanowczo , nie raz sa takie sytuacje ze wyjda 3 sea i wtedy lezysz na shp nie ma szans wyleczenia sie
-
70 ek na dle i frosty? ;o to jeszcze wieksze waste -.-
-
70 EK to mozolne zarabianie na tasku z mutated ratami.
-
Siema - za mały lv stanowczo na Sea Serpenty, ja jak zaczynałem expić na nich na jakimś 114 z 86/85 to i tak zbyt ciekawie mi nie było :P
-
nie to że będzie hard, ale nie ma szans na dogonienie małych serpentów ;) ja 130 ekiem ledwo co doganiałem, a co dopiero 70lvl...