Siemka, robię ósmą misję The Thieves Guild questa, muszę iść głęboko do dark cathedral i nie wiem czy dam radę zrobić ją 40 ekiem.
Golden Armor, RH, Demon Shield, BoH, Platinum Amulet, Zaoan Legi i bright sword.
Dam radę? Co wziąć?
Wersja do druku
Siemka, robię ósmą misję The Thieves Guild questa, muszę iść głęboko do dark cathedral i nie wiem czy dam radę zrobić ją 40 ekiem.
Golden Armor, RH, Demon Shield, BoH, Platinum Amulet, Zaoan Legi i bright sword.
Dam radę? Co wziąć?
no może być troche trudno, mnóstwo wiedźm, assassinów, jeśli dasz rade to z dużym waste. weź ofc potki w dość znacznej ilości. przejdź się kawałek, jak uznasz że nie dajesz rady to się cofniesz i tyle.
Assassiny to raczej nie problem, bardziej obawiam się o to czy dużo jest tam witchów/magicianów/apprenticów/hunterów, bo słyszałem ,że są, tylko boję się ,że biegnąc za nimi naluruje sobie dużo tego syfu i padnę , szczególnie ,że teraz jestem w takiej średniej sytuacji finansowej.
przede wszystkim weź dwarven ring, żeby assy cie nie upiły podczas przełączania dźwigni.
a co do dania rady to raczej powinieneś, jedyny problem to słabe poty, bo shp od 50lvla
40 knightem ci nie radzę iść ja tam miałem waste idąc 50 edkiem. Poproś jakiegoś edka albo msa i daj mu gfb zeby ci to wybil, bo zanim to wybijesz tym lvlem to troche potrwa.
Już znalazłem kogoś chętnego do pomocy, myślę ,że bez niego byłoby to przynajmniej bardzo trudne, może nawet niemożliwe.
Do zamknięcia.