-
Poszukuje monitoru
Siema wszystkim. Otóż pare dni temu moj monitor sie zepsuł po raz 2-3. Z ojcem zdecydowalismy ze bezsensu jest go naprawiac ktorys raz i chcemy kupic nowy lub uzywany monitor.
A wiec do was mam prosbe drodzy Torgowcy. Jaki polecacie monitor do 200-250zł. Jak napisałem moze być uzywany jak i moze byc nowy.
Ani razu mnie nie zawiedliscie mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie ;D
Pozdrawiam Addik
#down
Wlasnie chcialem napisac ze interesuja mnie monitory 19-21cali. Nigdy nie miałem mniejszego niz 19cali i troszke by mi to przeszkadzalo :P
-
http://allegro.pl/monitor-15-6-led-p...486704866.html - ten jest w porządku za tą cenę. Nowy z gwarancją i 16:9, matryca TN więc odwzorowanie kolorów nie najlepsze aczkolwiek ja mam już drugi monitor TN i niespecjalnie mi to przeszkadza.
-
-
-
-
A mozecie podac coś z nówek ? Zebym mogl porownac mniej wiecej co i jak ;P
-
Nowy sensowny tak z 450 wyniesie, chyba że znajdziesz kilkuletni model, którego chcą się pozbyć bo długo leży. A w tej cenie to niedawno był temat. I w tej cenie polecam lg e2250v jak i kilkanaście złotych tańsza wersję bez dvi i hdmi. W tamtym temacie ktoś polecał coś podobnego w innej obudowie ale matryca chyba ta sama.
-
Nie znajdziesz monitora 19" nowego za 250zł, nie ma szans.
-
Dobra dzieki wszystkim. Wybiore ten z pierwszego linka Vadima.