89 rp/13 druid/34 ek - gdzie exp pojedyńczo?
Witam
Ostatnio postanowiłem wrócić do pixeli i zupełnie nie mam pomysłu na exp.
Oczekuję miejscówek pod exp, ale dosyć dobrym profitem.
PROSIŁBYM O MIEJSCÓWKI, W KTÓRYCH MOŻNA PRZEŻYĆ LAGA (tyczy się to głównie rp'ka)! Z RACJI TEGO, ŻE MAM INTERNET MOBILNY TO ZDARZA SIĘ MU ODWALAĆ CYRKI TYPU LAG I FREEZ
I ograniczcie posty typu: "z takim netem bij rotwormy", albo "exp na ratach to nie padniesz", ew. "poskilluj".
- - - - -
Postać nr 1: 89 royal paladin skille 87/70 bez itemów
Eq: demon helmet, paladin armor, blue legs, demon shield, soft boots.
Dotychczas expiłem na dragach yalahar/darashia, ale jak są zajęte to nie mam dobrej alternatywy.
Szkoda, bo zarabiam tam dobrze, a exp 90-110k/h z happy hour.
Mam do dyspozycji jeszcze blokera 114 lev, skille ok 80/80, może nieco większe. Expiliśmy razem na lizardach, exp dawał radę, profit też był dobry. Można podawać alternatywy.
- - - - -
Postać nr 2: 34 elite knight - skille 70/66
Eq: Crusader helmet, crown armor, blue legi, medusa shield.
Najpierw zacząłem jeszcze na facc na DC, nawet było tam nieźle, potem po aktywacji pacca nazbierałem na promocję i blessy na tarpit tombie na -1, a ostatnio zrobiłem 2 taski na tarantule i jestem w trakcie robienia ostatniego.
Zastanawiam się, co potem... Myślę o żółwiach, ew. scarabach, albo cyclopach na mistrock.
- - - - -
Postać nr 3: 13 druid - mlvl 25
Eq: słabe, ale to bez znaczenia chyba.
No to tak, druid z dosyć niezłym mlvl na 8 levelu to poszedłem najpierw coś podbić na rotwormy. Teraz szukam już jakiegoś lepszego expa. Obowiązkowo profit, ponieważ nie lubię mieć waste. Chcę zarabiać każdą postacią.
- - - - -
Jeżeli już podajecie jakieś propozycję to proszę podawajcie chociaż dokładnie miejsca, a nie ogólnikowo, typu ghoule, albo cyclopy, bo respów jest pełno, ale chcę dokładnie miejscówki. Świat PVP, chciałbym abyście określili mniej więcej exp k/h i ew. wielkość profitu.