Czy mogę kupić np. w markecie i użyć Premium Scroll i doładować sobie 30 dni pacc nie mając spersonalizowanego konta? Dodam, że jest to nowo założone konto. Wiem, że bez personalizacji nie da się kupić pracc, ale nie wiem jak z użyciem Scrolla.
Wersja do druku
Czy mogę kupić np. w markecie i użyć Premium Scroll i doładować sobie 30 dni pacc nie mając spersonalizowanego konta? Dodam, że jest to nowo założone konto. Wiem, że bez personalizacji nie da się kupić pracc, ale nie wiem jak z użyciem Scrolla.
tak, jest to możliwe
konto musi być spersonalizowane, musi też istnieć przynajmniej 240 dni i musiało mieć pacca na conajmniej 2 miesiące do sześciu miesięcy wstecz (tzn. jak np. jest lipiec to musiały być 2 miesiące jeszcze przed styczniem). No i musisz mieć 80 level na koncie.
@edit
oj sorry, myślałem ,że chodzi o przeniesienie scrolla do gry, bardzo przepraszam
Bzdura - tak jest tylko jesli chcesz wrzucic scrolla z Twojego konta do gry.W przypadku o ktory pyta kolega nie ma ograniczen.Ja tez tak uzylem scrolla, nie majac spersonalizowanego konta.
@Toxik - czytaj ze zrozumieniem, zanim udzielisz komus blednych informacji...
@edit: Sister Hafirizo byles szybszy ;pp