Postać musi być za 6300, zastanawiałem się nad renektonem lub talonem, co o tym sądzicie?
Jeśli możecie to podajcie jakąś postać też za 6300, taka co wymiata ;)
Wersja do druku
Postać musi być za 6300, zastanawiałem się nad renektonem lub talonem, co o tym sądzicie?
Jeśli możecie to podajcie jakąś postać też za 6300, taka co wymiata ;)
riven,renek może być. ale i tak polece Ci oriannę albo rumbla, bardzo silne postacie na swoją linie. renek king early, riven omper
moze fiora? Nie jestem prosem wiec moze niech sie wypowie ktos bardziej ogarniety.
Na którą linię tak w ogóle ? Czy to nie robi różnicy ?
Ahri/Riven/Cassiopeia maybe ?
Noct jungle?
najlepiej jakiś assek
za 6300 i assasin to zdecydowanie talon. Na combo zdejmujesz ap/ad carry na 6 lvlu. Bardzo fun to play, polecam.
W sumie Fizz i Talon to jedyne true assasyny za 6300, którymi ściągasz squishy carry na konbo.
Talon. Renek to gowno. Nie spotkalem sie jeszcze na streamie zeby ktos powazny nim gral.
lolz. wickd tym ostro pogrywal kiedys. Ja to wlasnie talona na streamach nie widuje
LOL ;d;da;s
Renekton jest broken. Nie spotkales sie zeby na streamach ktos nim gral? To troche chyba niedawno zaczales. Wickd na smurfie do 2k+ wyszedl grajac tylko renektonem, wczesniej Voyboy go katowal.
http://www.lolking.net/summoner/na/19205769
sprawdz most played postaci.
A własnie, dlaczego talon jest tak rzadko pickowany? Jak gram nim na midzie vs powiedzmy morgana bo enemy instalock gdyż nie ejst zbanowana, to tak ją jadę, że do creepów nie podchodzi i mam praktycznie free killa co cd na ulti.
Kiedyś był tak często pickowany czy to na topa czy na mida, a teraz co sie z nim stało? Dostał nerfa na w chyba, że więcej many kosztuje, ale co to zmienia? Nigdy nie miałem problemów z maną.
Odpowiedzcie plis. :3
@Top
Bierz talona, op i dobra kontra właśnie na takie picki jak morgana czy galio, polecam.
@Edit
Tu jakiś screen vs ahri lol
http://scr.hu/0ta/ix339
Wlasnie tez zastanawiam sie czemu talon jest tak rzadko pickowany. Bardzo lubie ta postac i mysle ze niedlugo ktos ja znowu "odkryje" stanie sie mustbanem i bedzie nerfiony. True story. Co prawda jak przeciwnik zbuduje armora to jest to CHOLERNIE odczuwalne ale i tak jego early-mid moze wygrac gre. Rene jest tez dobry. W zasadzie widze, ze kazdy Ci co innego pisze wiec wybierz to co Ci sie wydaje ze bedzie Ci sprawialo wieksza frajde. Pozdro
i o czym to niby swiadczy xD typ wbil 2.1k renektonem wow
wiadomo, nie jest gownem tak samo jak talon
ale rene jest poprostu dobry, nic wiecej
Ja to bym najpierw przetestował sobie postać za to 6300, zanim bym kupił... Nie masz żadnego kumpla, który ma nakupowane postaci i mógłby Ci dać sobie zagrać customa czy normala którąś z postaci za 6300?