Siemka!
Mam do wyboru jeden z tych dwóch telefonów. Chciałbym żebyście mi pomogli wybrać. W tym temacie jestem dość zielony, komórki dotychczas używałem tylko do dzwonienia, smsów i słuchania muzy :)
Z góry dziękuje
Wersja do druku
Siemka!
Mam do wyboru jeden z tych dwóch telefonów. Chciałbym żebyście mi pomogli wybrać. W tym temacie jestem dość zielony, komórki dotychczas używałem tylko do dzwonienia, smsów i słuchania muzy :)
Z góry dziękuje
Plusem Nokii jest klawiatura qwerty. HTC a3333 (Wildfire) ma androida, co moze dzialac na jego niekorzysc bo wiadomo, bateria dlugo nie pociagnie, w Nokii jest symbian. Htc ma do tego wiecej ramu, mocniejszy procesor, no i ogromny plus - ekran pojemnosciowy. W Nokii jest oporowy wiec troche lipa. Muzyka pewnie lepiej stoi w c6.
Wiec musisz sam zdecydowac. Oba telefony sa juz dosc stare. Ja bym sie sklanial w strone HTC :p
C6 chodzi jak gowno, nawet pomimo prawie calkiem czystej pamieci tnie sie w cholere, natomiast w HTC bateria po miechu trzyma dzien, a pozniej juz z 18h. Ogolnie lepiej wypada Wildfire, wiec rowniez glosuje na niego.
weź htc, ta nokia to takie ścierwo, że nie chciałbyś wiedzieć
Wildfire to tez okropne scierwo.
#do autora
Wybierasz telefon w abo/wolnej sprzedaży?
Nokia C6 nie jest az taka zla, ale to racja ze scina niemozliwie. Internet to tylko na operze mini, inaczej przy 2 zdjeciach ci sie wylaczy bo brak pamieci. Youtube co 2 filmik tez sie wylacza bo malo ramu.
Ja bym bral wildfire, android to zajebista sprawa a na tego symbiana nic nie ma (mialem c6 z 2 lata, i teraz sie przesiadlem na xperie u z androidem, naprawde OGROMNA roznica juz nie tyle w osiagach co w funkcjonalnosci systemu)
C6 nie polecam, sam mam z 1,5 roku, wlasnie z niej pisze. Fakt zaleta jest qwerty ale chyba tylko to :p Tak jak wyzej, czesto brakuje jej pamieci, tnie sie jak nie wiadomo co. Zlapie nie raz zwieche ze nic nie pomaga tylko reset tela. Ekran tez nie jest za dobry, oporowy, czesto nie reaguje tak jak chce, przydal by sie mlotek do obslugi wyswietlacza czasem. Bateria trzyma mi z 1 dzien, wiec zadna rewelacja, ale fakt ze dosc czesto z niej korzystam -net, muzyka itd. Przy bezczynnosci moze wytrzyma z 2 dni :p
Nie wiem jak z tym HTC ale c6 nie polecam, sam bym teraz zmienil na cos z androidem. Symbian to juz staroc :p
Moze chce ktos kupic? :d
Dzięki bardzo za wszystkie odpowiedzi, zostawiam sobie Wildfire :)