witam
gdzie najlepiej mógłbym poexpić 57 rp, 78/60 14 mlvl
- profit i exp
- sam profit
-sam exp
Proszę podawać jakieś propozycje, z góry dziękuje
pozdrawiam
Wersja do druku
witam
gdzie najlepiej mógłbym poexpić 57 rp, 78/60 14 mlvl
- profit i exp
- sam profit
-sam exp
Proszę podawać jakieś propozycje, z góry dziękuje
pozdrawiam
Witam.
Takim palkiem jest bardzo dużo możliwości do expienia.
Mysle, że profit i exp bedzie na wszelkich dragonach np. w yala, drashia, a także mozesz odwiedzić necro, zombie, culty.
Na podobnym lvlu ja profitowałem na mutaded humanach czy piratach.
Co do samego expa nie mam zbytnio pomysłów gdzie takim palkiem moza urządzić pg. Sprawdz moze jakies dl.
Pzdr :)
@Sanset
Z jaka bronią chodzić na culty? Która najlepiej się sprawdza? bolty/rsy/enchanty
z enchantami imo najlepiej :d polecam culty na yalahar, jak bd zajete mozesz pobic liberty bay.
enchanty jedyna opcja właściwie, bo z royalkami musisz je gonić (a z enchantami stoisz w miejscu wiec nie ściagasz wiecej na siebie) a z kusza/lukiem dostajesz naprawde duzo dmg od summonow.
Ja mysle ze mozesz juz spokojnie probowac wyrmy liberty bay z ornate crossbow+ pb/composite hornbow + onyx arrows.
Od siebie dorzucam Bonebeasty na wyspie Ramoa, bardzo dobry exp z royal spearów / enchantów a jeszcze lepszy z composite hornbow + onyx arrow. Zbierając wszystko powinien być zarobek.
Witam, trochę odświeże
Co byście powiedzieli o lizardach na parnych polach z onyxami i composit hornbowem/enchanty + tarcza, niestety nie posiadam softów, więc nie wiem jak by to zadziałało. Expił ktoś tam w taki sposób? Proszę o rady
Pozdrawiam
ja expilem tam od 50 do 60 z enchantami i od 60 do 100 z hornbowem, wprawdzie miałem softy, ale bez też dasz rade. super exp, super profit.
@up
Jak tam expiłeś, z exori san/con? Ile exp/h bez hh? Co to znaczy super profit, zawsze się zwracało?