-
Rezygnacja
witam, zlozylem papiery na dwa kierunki: na politechnice i na uniwersytecie, bo nie wiedzialem jeszcze gdzie pojde. zdecydowalem sie juz. jestem zapisany w takim razie i tu i tu. mam po prostu nic nie mowic, ze zrezygnowalem, czy mam kogos powiadomic? ;) nie chce komus zabrac miejsca. dziekuje za info
-
jeśli złożyłeś papiery to zajmujesz miejsce. Zresztą lepiej sobie teraz odbierz z jednej uczelni bo potem jakiś syf się może porobić. Weźmiesz teraz i zwolnisz miejsce dla kogoś jeśli będzie kolejna rekrutacja.
-
Na powiadomieniu z uczelni że się dostałeś (ja dostawałem listem poleconym), powinieneś mieć napisane że jeżeli nie doniesienie reszty wymaganych dokumentów w określonym czasie, to skutkuje to skreśleniem z listy (czyli rezygnacją). Jak ja dostałem się na dwie polibudy to zajmowałem się tylko tą którą wybrałem (tej drugiej kompletnie nie informowałem). Finalna lista ludzi przyjętych z list rezerwowych i tak jest formowana jak już dostaną wszystkie dokumenty od wszystkich, więc nie powinieneś nikomu miejsca zabrać.