Witam,
gdzie mogę expić 50 msem bez waste i dobrym expem (100k/h bez staminy) oprócz crystal spiderów i water elementali?
Wersja do druku
Witam,
gdzie mogę expić 50 msem bez waste i dobrym expem (100k/h bez staminy) oprócz crystal spiderów i water elementali?
ancient skaraby ankrahmun, bez waste, exp kozacki
Zapomniałem, że ancienty też odpadają, już lepszy exp i loot na crystalach, tam mam 900 expa za jednego, nie biją tak mocno i zawsze z jednego levela jestem 10k na plus
Crystale bardzo opłacalne bo fajna kasa i exp też nie najgorszy, nie wiem czemu się z nich wynosisz.
Dodatkowo task na cs+ice golemy.
Ale jeśli nie to może dragi? Dara/Edron/Yalahar?
nie ma takiej miejscówki, wszystkie wymieniłeś sam : )
ancienty i watery to najopłacalniejsze miejsca dla ms na takim lvlu, naprawde niczym tego nie zastąpisz (no moze crystalami)
poprostu musisz wybrać odpowiednią godzine do huncenia (watery)
i odpowiedni cave, osobiscie polecam najblizej tarpit tomba (smoła) mały cave, ale na twój lvl wystarczający
pozdrawiam
przecież powiedział, że ma lepiej na crystalach....
@topic
możesz spróbować culty na yalahar, ja tam msem z premium staminą 140-160k/h miałem i super profit ALE to było przed cooldownami i expiłem spamując flam hurem, teraz nie wiem jak to jest, pewnie używając naprzemiennie vis i flam hura, tylko nie wiem jak wtedy będzie z kasą.
ale ja polecam jednak zostać na tych crystalach, to fajna miejscowka , nawet jak się czasem nudzi
Hm... ja ci polecam earth elemental kasa leci jak na humanah :) bynajmniej mi tam dobrze lecialo :) z 50 manasów i wychodzisz z 1/3k+ i exp z 120na h z stamina bez 90
E tam, ja na earthach mam max 60k/h. Na crystalach mam 80k/h ze staminą a bez jakieś 120. Na waterach już od kilku dni boci jakiś 80 sorc :/ Tomby odpadają tam nie dość, że exp słaby w porównaniu np do crystalów - duże waste. Najlepszym rozwiązaniem chyba są te spidery, wobec tego jeszcze przejdę się na culty, dzięki za odpowiedzi.
Spróbuję na nich z gfb.
1.Końcówki "ach" pisze się przez "ch".
2.Bynajmniej to nie przynajmniej.
3.W jaki sposób bez premium staminy masz 90 a z 120? Bonusowo dostajesz 50% expa, nie 33 i 1/3.
Sorry, z reguły nie czepiam się tego w jaki sposób są napisane posty, każdemu zdarza się popełnić błąd, ale to jest przesada.
@topic
Jeszcze mógłbyś w sumie ostrożnie próbować wyrmy jakby ktoś też tam akurat expił, ale może być niebezpiecznie. Ja na 60 spokojnie dawałem radę.
Co ty gadasz na tombach masz słabszy exp niż na crystalach i waste? Nie wiem jak ty expisz. Ofc bijesz za tp penisula/stone tomb i weź koniecznie blessed wooden stake, zwróci ci się po 4 wypadach.
Bierz taska na ancienty i rób.
Nie wiem jak z cena brochy na Twoim serwie ale u mnie jest wysoka.
Jeśli Ci się poszczęści zrobisz piękny exp z jeszcze piękniejszym profitem.
Gdy skończysz taska mógłbyś iść expić na workery.
Pozdrawiam,
Tess.