Eve
http://www.youtube.com/watch?v=hHuGt...layer_embedded
Op or not op?
Discuss
Wersja do druku
Eve
http://www.youtube.com/watch?v=hHuGt...layer_embedded
Op or not op?
Discuss
not OP
handluj z tym
buty ->Lantern/bt -> trinitka -> wits end -> frozen heart -> ga/randuin/fon/pd/qss
Mocny counter jungler, niezły assassin
Mniej tanky od shyvany, podobny counter jungle w tfach rzuca ulti i biegnie na carry, tyle ;p
oczywiscie ze op, szczególnie na soloq
wracam do mojego ulubionego czempa
dobry rework, ale stealth jest żałosny. wszystkie spelle dobrze jak na assasina, ale ten stealth widoczny z 5 metrow dafuq. no chyba, że jak sie kogoś śledzi i nie jest zwrócony twarzą do niej to nie powinno się ujawniać.
@down
pasyw pasywem, tamten był zjebany, ale nie chodzi tutaj o pasyw. ten stealth według mnie ma za duży range. jakby było możliwe śledzenie kogoś za plecami, a on nie widzi, dopiero jak będzie face to face to mi pasuje.
Pasyw zmusza przeciwników do kupowania droższych vison wardów, także nie jest taki useless + miniony Cie nie widzą. Na pewno jest 10x lepszym pasywem niż poprzedni
stealtha DA SIE dobrze wykorzystacc, ale jest to ekstremalnie trudne
nie mam pojecia co do skillordera? jak robicie?
ja narazie R>Q>W>E, ale czuje ze E przed W trzeba maxowac ;d
gralem jedna gre, poszlo mi dosc srednio, ale dmg ma dobry. Build cisnalem mobilitki>wriggles>yomumu>triforce
gdzie kurwa grales
@edit
juz mam
testuje
Imo eve po reworku dalej gówno, w jungli startując z butami + 3 pot miałem non stop mało hp byle lee sin wpadający mi do jungli i bym leżał. Jadąc wolves - blue - wraths nie dałem rady już robić reda bo bym padł (ledwo double golemy zrobiłem). Ganki też nie jakieś super bo co z tego, że ominiesz warda jak już zbliżając się do gościa on zaczyna zwiewać, także bez reda nawet nie opłaca się gankować.
Squishy jak cholera , ulti gówno warte, generalnie dalej nie ma porównania do starej eve ze stunem, teraz jesteś tak samo squishy jak wcześniej i nawet nie możesz uciec jeśli znajdziesz się w niebezpiecznej sytuacji wystarczy żeby ktoś był obok Ciebie i stealth gówno warty (kiedyś żeby skontrować eve trzeba było wydać chociaż te 400 na oracles , a teraz nawet to nie potrzebne).
Reasumując po kilku normalach stwierdzam, że jak była gównem i useless tak dalej pozostanie. No chyba, że ktoś odkryje jakiś magiczny sposób jak nią grać/co budować.
ulti to ogolnie jest zajebiste, i wszystko bylo by fajnie gdyby miala sustain w jungli
ale go nie ma, nie da sie counterjunglowac majac 300 hp do chuja
this
gram niby bez run na nordicu, ale i tak nawet z dobrym pullem po wyczyszczeniu jungli ( BEZ REDA XDDD) mam zawsze 1/4 hp i musze recall
powinni jej dac wiecej base armora i by bylo gitnie, bo campy czysci mega szybko z Q
wczoraj naewt myslalem o zagraniu nia z runami pod lifesteal i startujac na dorans bladzie, ale nie mam mozliwosci przetestowania. Z runami lifesteal + attack speed, masterkami pod lifesteal + attack speed i dorans bladem mysle ze nie dzialaloby najgorzej, ale jak mowilem, nie mam opcji sprawdzenia :/
Co myślicie o takim buildzie:
runki atk speed, armor, mr/lvl, mov speed
buty + poty > vamp scep > sheen > bilgewater cutlass > hextech > tri force > warmog/malet/guinsoo/cokolwiek
Dzieki temu masz dmg bo sheen dobrze działa z q, aktyw z hextecha(dmg+slow), sustain. Czego chcieć więcej.
Próbowałem parę razy i działa, ale to tylko biedackie normale.
Co wy na to 3k elo omperzy?
ps latarnia to guwno item na nią moim zdaniem.
latarnia to gowno na wszystko xD
znerfiona strasznie, nie pamietam kiedy ostatnio to kupilem
wole 2 dorany i multum wardow