tak, wiem, ze mozna na kazdego ale bardziej chodzi mi o to czy to ma jakis sens, a jak tak to na kogo?
strzelam, ze na mida bo tutaj przewaga lvlowa troche daje, osobiscie mysle, ze fizz no ale kto jeszcze?
Wersja do druku
tak, wiem, ze mozna na kazdego ale bardziej chodzi mi o to czy to ma jakis sens, a jak tak to na kogo?
strzelam, ze na mida bo tutaj przewaga lvlowa troche daje, osobiscie mysle, ze fizz no ale kto jeszcze?
Jeszcze przed nerfem boxów shaco, qunity i masteriesy pod expa były na nim dobre, pozwalało mu zrobić oba buffy do 3 minuty i odrazu mieć 3 lvl. Teraz qunity nie są opłacalne na nikogo, a masteriesów czasami używam takich na ryze, bądź sone.
ja mam masteriesy na expa jak gram samportem ale taki ze mnie support jak ocelot topowy gracz wiec proszę się tym nie sugerować, obecnie runy/masteriesy w exp sa chyba najbardziej usless w grze.
pozdrawiam
na postacie z globalami i tymi prawie globalami
Runy zdecydowanie są nieopłacalne i nie ma opcji brać je na kogokolwiek.
Powerleveller janna approves xDD
[y]ht3Wu4AitHk[/y]
dluzej nad tym myslalem i to jest calkiem dobra sprawa, grac duo z zileanem i masz +20% expa(nie wiem w sumie czy tak sie to liczy, chyba tak...) ;d
20% wiecej expa, masz 6 szybciej, masz 11 szybciej, masz 18 gdy przeciwnicy maja 15-16
ogolnie jestes W CHUJ silniejszy od kazdego w grze ;d