Mam pytanie dot. Crystal Caves.
Na jakim levelu można tam expić druidem?
Jaki exp się wyciągnie?
Profit/waste? Jeśli tak to jaki?
Taktyki?
Z góry dzięki.
Wersja do druku
Mam pytanie dot. Crystal Caves.
Na jakim levelu można tam expić druidem?
Jaki exp się wyciągnie?
Profit/waste? Jeśli tak to jaki?
Taktyki?
Z góry dzięki.
Druidem myślę, że 170 lv juz wystarczy żeby tam expic. Co do expa to lepiej bić razem z hff (exp koło ~500k-600k bez premki), a co do taktyki, to dobijasz rączki do reda, i jak będą się leczyć to co jakiś czas walniesz gran frigo hur. Jeżeli przyzwyczaisz się do respa to profity powinny być nawet spore
150 w zupełności wystarczy.
Okay dzięki, narazie 137. Musze jeszcze troche podkoksić.
Chyba ze jakieś lepsze miejscówki znacie na ten 150-160lv?
Lepszy exp niz na inq to mozesz wyciagnac tylko na lizard city. Bardzo ostroznie biegajac juz nawet teraz wyrobisz :P
ja tam msem tyrałem na 145 ; d ale kumpel mi rączki dobijać pomagał do reda bo różnie z nimi bywa
na tamte czasy quary biło się super i często był ładny profit
Tylko, że ms to nie ed a ed to nie ms. Ms ma więcej czarów visowych więc mu łatwiej.
Okay, w takim razie dzięki.
A może ktoś podać jakąś miejscówke na 138 eda. Mam do dyspozycji 1kk. Może być waste, exp chciałbym 700k/h-800 z premium staminą.
Obecnie bije z sd dle na poi i wyciągam 650 z premium staminą, ktoś zna lepsze miejscówki?
Na serpentach i medusach za dużo ludzi (botów), a będąc sam nawet mam gorszy exp na talahu niż na poi dle.
A co do souleaterów to po :
1 - jest to npvp i tam pełno typa
2- nie mam questa.
Inne propozycje ?
worker golemy z thunderstomow, ale tam wiecej niz 600k/h nie wyciagniesz tez, do tego duze waste.
Prócz hff&spectre inq to jedynie dobra opcja to lizard city, zrób questa i śmigaj