Siema, mam ek'a lv 190+, skile 96/96, max eq. Potrzebuje miejsca gdzie mógłbym trzepać kosmiczną kasę na bocie ofc ^^ Myślałem o Soilach, Bugach? Gdzie najszybciej można trzepać rox kasiore? Z góry dzięki za propozycję ;) Pozdro!
Wersja do druku
Siema, mam ek'a lv 190+, skile 96/96, max eq. Potrzebuje miejsca gdzie mógłbym trzepać kosmiczną kasę na bocie ofc ^^ Myślałem o Soilach, Bugach? Gdzie najszybciej można trzepać rox kasiore? Z góry dzięki za propozycję ;) Pozdro!
Szczerze mówiąc to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie...
To co mówiłeś to jest piękny profit, na soilach czasami jest baardzo dużo ludzi, na bugach to samo, lepiej biegać na bugach na powierzchni, tam też się ładnie expi, albo znajdź jakiegoś eda i próbować biegać na murach z drakenami, ewentualnie w ostateczności bij wyrmy darashia.
-high class lizardy,
- sea serpenty (zbieraj wszystkie scale, kamyczki, serpenty to bedzie dobrze),
Sam mam pare takich knajtow, wiec moze Ci cos polece -
ek soile - nawet jak tam ktos lata to i tak zajebiscie profit leci, chociaz jak bedziesz sam to nie wiem, czy tak bedziesz mial super bo to potrafi walic
sea serpenty - no chyba Madik tutaj recznie expiles skoro mowisz, ze dobry profit :P na bocie jest dosyc lipa, tzn te 10k/h profit zrobisz ale raczej nie wiecej. Sam tutaj cisne jednym knajtem od 170lvla do 216 dzisiaj wbitego, ale tylko dlatego ze jest bardzo dobry exp (220k+ na moim skrypcie, nowy resp na normal floorze) w porownaniu do prawdopodobienstwa, ze padne
brimstony - zajebisty profit, jednak na surface na souleaterach i tam w keeper cave jeszcze mozesz takiego profitu bo poprostu zbyt czesto bedziesz musial uhp uzywac, jednak poki co bic sobie mozesz hidden brimstony lub te pod lizard city :P
nightmary - gdybys mial kiedys je wolne to tam sie pchaj :D jebitny profit, na twoim lvlu spokojnie mysle, ze 25k/h bedziesz mial
bog raidery - same takie za dobre nie sa, ale jak bedziesz je bil razem z tymi nightmarami/scionami itp w podziemiach to moze byc calkiem profitowo ;)
insecty - ostatnio sie tam pojawil skrypt od buga, bocilem raz i jako tako leci :P exp niecale 200k/h a profti z 15k/h
dragi - jakby nie bylo to 20k/h bedziesz robil raczej a rzadko gdziekolwiek indziej wyciagniesz taki pewny profit :p jednak tutaj expa max 110k/h a mlvl ... no mlvla nic ci nie poleci ;d
jesli masz duuuze checi na zarobek to idz treasure island :D widzialem skrypty do ibota nawet bodajze ze skladaniem loota na jednej kupce, a potem to wszystko sobie sprzedajesz i ci wyjdzie conajmiej profitu 30k/h. Jednak tutaj jest duzo pier**** ;d
Dzięki wielkie panowie za podpowiedzi :D Przemyśle all i pójdę coś obadać xD
Odpowiedź jaka się ciśnie to.. w kosmosie..
Sea serpy raz sypią a raz nie więc to nie będzie kosmiczny profit.
Najlepsze są soile i bugi na zao tak jak mówiłeś
Co do Sedana - czemu mu podajesz miejscówy do bocenia ? Poza tym 30k/h to nie jest kosmiczny profit, palek na tym lvlu na ssach zrobi znacznie więcej a to też nie jest kosmos.