-
zarabianie kasy, facc
siema, mam 2 postacie:
38 knight, bardzo dobre eq, skille przecietne 65/65 okolo
115 sorcerer, brak eq (ewentualnie moge kupic jakies smieci + potki i runy jakies) glownie dlatego ze postac po hacku i koles ma r keya, dlatego nie chce nic wartosciowego na razie tam ladowac
jak i gdzie zarobic szybko kasy? non-pvp wiec raczej lootbagi odpadaja, bo ludzi wszedzie pelno
@edit
myslalem zeby huncic GSy z fireballami bo z exori flam sie przyjemnie kase robilo ale nie wiem jak to bedzie z runami ktore trzeba kupic :p
-
bump.
ogolnie chodzi mi o to zeby wyciagnac przez nastepny tydzien~ max kasy, exp nie wazny raczej
-
możesz spróbować właśnie te gsy z różdżki i flam hura + te fireballe, ale to wiadomo, zależy od szczęścia. generalnie cały poh
dragi z voodoo samego i z icicle ale nie wiem jak z zarobkiem, może się uda.
guardy z samego woi
knightem elf fortress, minotaury z taskiem, później orc fortress
-
a może orc fortess tym magiem, bierzesz duzo stoneshowerów i stalagmite, rózge od smierci i lecisz, jezeli masz postmana na tym charze to jeszcze lepiej :D a i mozesz zahaczyć o dragi przed questem, zawsze moze coś spaść
dwarf hell? lurujesz cały resp 2x gfb i dwarfów nie ma a za to walisz lootbaga
bieganie po poh i bicie wszystkiego różnymi metodami <icicle,ava,fireballe,gfb>
black knight z sd? moglbys w sumie go bić ale to troche mija się z celem bo zanim coś spadnie to minie tydzień
dragi na draconi i pojedynczy resp dla>chyba ok opcja
-
doszedl mi nowy r key do tego sorca, mam kolo 30k w kasie, jakies tam eq + pacc
co polecacie zeby szybko zarobic troche forsy? gralem ostatnio 2 lata temu, z dobrych mobow na kase to pamietam tylko hero na yala i wyrmy :P
-
-
crystal spidery choć exp już słaby na twoim levelu to kasa świetna
-
Co do crystal spiderow można prosić o jakiś link do dojścia na expowisko z nimi i zeby boło troszke opisane
-
jeszcze 1 pytanie, te lepsze wersje exori (zywiol) oplaca sie uzywac na normalnym expie? czy robia waste? :P
-
Warto. Exori Gran to x3 więcej many (60) a wali dość konkretnie, exp wskoczy a waste nie poczujesz aż tak wielkiego :)