Nie wiem czy dobry dział, bo bardziej chyba pasuje do szkoły i nauki, ale jak coś to przenieście. Otóż mój problem wygląda następująco, zalogowałem się w tym systemie rekrutacji i wyraziłem chęć do studiowania na 2 uczelniach, A - na której mi bardzo zależy i B - zupełnie inny kierunek, tak tylko na wypadek jakbym się nie dostał na A. No i niestety stało się, na A się nie dostałem i raczej nie ma szans zebym się dostał po obniżeniu progów, bo próg wynosił 180 pkt a ja mam 140 pkt, wg. danych z tamtego roku na jedno miejsce bło 4 chętnych więc raczej już nie dam rady się dostać. Opcja, która właśnie się przede mną roztacza jest taka, że pójdę na B, żeby nie tracić roku a za rok poprawie jedną maturę, która zjebałem i jeszcze raz spróbuje iść na A, ale dzisiaj wleciało mi do głowy takie coś, że może jest jakaś szansa, że np. na początku roku akademickiego parę osób się wykruszy i mógłbym jednak przenieść papiery powiedzmy w 2 czy 3 tygodniu października. Czy ktoś słyszał może, że taki proces jest możliwy? Bo oczywiście jak już będzie październik to się przejdę na A i zapytam czy jest możliwość, ale najpierw szukam jakiegoś info w necie żeby wiedzieć, czy w ogóle mam jakieś szanse.