Yo.
Po ogarnięciu filmików na YouTubie i w googlach mam zamęt w głowie. Ma ktoś sprawdzony sposób jak przyśpieszyć ten program?
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Yo.
Po ogarnięciu filmików na YouTubie i w googlach mam zamęt w głowie. Ma ktoś sprawdzony sposób jak przyśpieszyć ten program?
Pozdrawiam.
Używać dobrych torrentów. Ustawienia automatyczne po analizie łącza są wystarczająco dobre
Jak masz neo radiówkę to polecam 2/3 przepustowości łącza ustawić na download, to co zostanie podziel przez dwa i ustaw limit na upload. U mnie wygląda to tak: 80KB/s download, 20KB/s upload, 8KB/s marnuje się. Bez limitu na download szybkość pobierania potrafiła skakać na 15 sekund jak tylko się dało w górę, a potem oscylowała wokół zera przez następnych parę minut.
ja mam tak, że ustawiłem bez ograniczeń na download, polowe uploadu na up, i jak ściągam filmy i nikt nie chce ode mnie pobierać to ściągają się pełną gębą 2,1 MB/s
U mnie jest tak że co bym nie ściągał to przeważnie mam około 500 kb/s (Orange Free "20 Mb). I za cholere nie mogę uzyskać więcej niż te 0,5 mb. Jakiś pomysł?