-
66 ms
Witam.
Jako, ze nie grałem już wieki magiczną postacią to mam do was zapytanie. Gdzie mogę expić 66 magiem? Miło by było także dowidzieć się na czym mógłbym latać w niedalekiej przyszłości. Jestem tylko ja i 1kk w banku, żadnych znajomych, blokerów itp. Z góry zaznaczam, że water elementale odpadają (zajęte 24/7). Yalahar także wolałbym uniknąć (jedno wielkie zoo, gdzie jest więcej graczy niż mobów). Z góry dzięki.
-
Dragony lordy jak nie zajęte oczywiście. Może hero? Crystal spidery?
-
Bonebeasty ramoa, wyrmy liberty bay
-
Hmm mógłbyś spróbowac workery na yalahar. Uwierz mi, że swoim msem expiłem tam przez około 10 lvli i spotkałem może ze 4 osoby.
-
ancient scaraby, culty yala niższe poziomy (przeważnie wolne), lizardy zao, tomby gfb (polecam tarpit), + wszystko praktycznie co wymienili poprzednicy
-
Ja bym Ci polecił Necro w Yalahar ale tam może być bardzo dużo bydła bądź też boterów robiących task.
@down
Bo to jedno z najlepszych miast do expienia :P
@edit
Nie doczytałem,że masz na waste 1kk. Tutaj możesz poszerzyć swoje horyzonty do DL Darashia z SD lub jakoś lurować sobie po jednym na Fenrock (Aktualnie expie tam swoim 91 ED).
-
pisze że wolał by unikać yalahar a wy tu wszyscy YALA YALA !!!!1111 xD
energy elementale (Ank/dara) exp 90k~ + profit
Frosty z SD (waste ale exp dobry)
necro, tomby, gs task (exp do 150k) ............... and more... :P
-
może gray island i zamieszkujące tamte ziemie robale? osobiscie tam nie expilem ale mozesz spróbować Ty :D
-
wyrmy też dobre bo zarobisz i exp na ten lvl ciekawy nawet jak na lb biegają 2 osoby na +1 :P możesz nawet hellspawny z sd i ewallem bić