Grał ktoś w to? Bo obecnie przymierzma się do kupna jednak z wielką chęcia gdyby był ktoś życzliwy przygarnąłbym triala na 7 dni, bo nie lubie kupować kota w worku, [email protected] gdyby coś. Ci co grali opłaca się?
Wersja do druku
Grał ktoś w to? Bo obecnie przymierzma się do kupna jednak z wielką chęcia gdyby był ktoś życzliwy przygarnąłbym triala na 7 dni, bo nie lubie kupować kota w worku, [email protected] gdyby coś. Ci co grali opłaca się?
ja gralem w bete, zajebista gra i gdyby nie weszla na prepaid to gralbym do teraz ;p
Może mi ktoś także podesłać traila?:) [email protected] jakby cos:)
Odświeżam z prośbą:)
Halo halo! Gra ktoś jeszcze w tere? bo aktualnie ściągam (50%, za 5-6 godzin powinna być) i się zastanawiam jak tam to wygląda z ludnością itp.
A wszelkie wowy, linejdże i inne gówniane point and clicki mi się przejadły, więc postanowiłem spróbować czegoś nowszego
Jezeli kilka osob by sie zebralo rowniez bylbym sklonny pograc z wami. Kiedys jak gralem to nie bylo problemu ze znalezieniem ludzi na instancje itp, gralem akurat na serwerze gdzie czesto mozna bylo spotkac Polaka. Ktos jeszcze by pogral?
@Masaker daj znac jaki serwer wybrales
Killian jedyny prawilny server (czyt. jedyny zywy). Jestem chetny na klikanie w Tere piszcie pw jak zaczniecie @Masaker ;
Polecam grac na jak najbardziej zaludnionych serwerach, bo tak naprawde grupowe questy itd. to najlepsza czesc gry, ja gralem na jakims pustawym serwerze i w pewnym momencie nie moglem przez dnie znalezc grupy zeby dalej progresowac wiec sie poddalem
Ale gra swietna
Coś się pogrywa od czasu do czasu, teraz miałem przerwę dość sporą (od upa na 65 lvl), ale teraz aż z ciekawości wejdę do gry.
Jeżeli macie zamiar zaczynać, nie grajcie na wersji EU, po prostu tego nie róbcie, gameforge kładzie ogromną lachę na graczy i po prostu nie dba o tą grę, jeżeli chcecie zacząć grać to lećcie na NA, pingi w niczym nie przeszkadzają, chyba, że jesteście ogromnymi fanami pvp i mierzycie w jakieś top 10 servera czy coś inaczej nie ma sensu się męczyć na EU, dodam, że jest to praktycznie wymarła wersja, na NA gra o wiele więcej osób.
zacząłem grać na Killian
jak co to nick Lacrimossa
Jak jest w tej grze z pvp? Jest możliwość bicia się z graczami normalnie na mapie czy od tego są tylko areny?
W sumie bym pograł w jakąś ciekawą gre mmorpg, a że w Vindictusa coraz mniej osób gra to szukam czegoś nowego.
W szczególności zastanawia mnie ten system walki i właśnie te pvp.
Z góry dzięki za odp.
poogladaj sobie na yt filmiki, ja grałem w to 2 lata temu, normalnie pvp wszędzie, często się ludzie bili itp
jeszcze 29 leveli i będę mógł założyć reapera.... dejcie zdechnąć