Mam te oto telefoniki do wyboru lecz nie za bardzo wiem który wybrać. Moje oczekiwania:
-dobra jakość mp3 (ma służyć zamiast mp3)
-WI-FI (WLAN)
-Android
-Szybka Praca
Liczę na dobre porównanie ;)
Pozdrawiam Lajson
Wersja do druku
Mam te oto telefoniki do wyboru lecz nie za bardzo wiem który wybrać. Moje oczekiwania:
-dobra jakość mp3 (ma służyć zamiast mp3)
-WI-FI (WLAN)
-Android
-Szybka Praca
Liczę na dobre porównanie ;)
Pozdrawiam Lajson
live niszczy reszte we wszystkim
Posiadam Live od jakichś 3 tygodni ;) mimo, iż to mój pierwszy smartfon to mogę powiedzieć, że jestem z niego zadowolony ;) zdjęcia robi niezłe, z nagrywania video również jestem zadowolony, bateria trzyma krótko (codziennie ładuje), ale bawie się nim przez cały dzień ;) na jakość muzyki też nie narzekam ;) dwa głośniki są więc daje rade
to, że ma w sobie androida, który dodaje mnóstwo bajerów to już inna rzecz ;) ogólnie telefon na +
live- jakos muzyki niezla, sprzetowo jest niezle, oprocz ekranu, wyjscia hdmi i glosnikow stereo to to samo co xperia neo v, najtanszy android ktory chodzi dobrze i nie ma problemow z odtwarzaniem flasha. bateria jak w kazdym androidzie trzeba ladowac codziennie, wykonanie jak na se calkiem niezle.
co jeszcze chcesz wiedziec?
Czy live dobrze radzi sobie z grami i czy jest jakaś możliwość podpięcie go do monitora(jakaś przejściówa czy cuś)
Z grami powinien radzić sobie dobrze tylko problemem może być rozdzielczość wyświetlacza i jego wielkość, bo wsadzisz na ekran dwa paluchy i gówno widzisz.
Co do przejściówki, Live nie ma żadnego wyjścia więc raczej nie.
Grałem z kumplem w Cymbergaja na Wildfire S także wielkość ok. A to z monitorem to tak dla ciekawości :) Dziękuję wszystkim.