mógłby ktoś podać miejscówki do expienia we dwóch? Narazie to kasa głównie + troche expa. Skill palladyna to 84, knighta 80/80
Wersja do druku
mógłby ktoś podać miejscówki do expienia we dwóch? Narazie to kasa głównie + troche expa. Skill palladyna to 84, knighta 80/80
Na takich lev to chyba jeszcze lepiej samemu niż za rączkę na expo :P.
No bo co by tu wam polecić =/ na dragach będzie większy waste niż gdyby rp sam na nie poszedł, ale podejrzewam, że i tak profit.
Knight może popróbować blokować jakieś gsy (tu palek, też sam by mogl expic przeciez xd), moze bog raidery?
Późno jest i raczej więcej myśli nie zbiore ale moja rada jest taka żeby knight doprowadził swój level do porządnego stanu zanim ruszycie razem na hunta :P.
Na hydrach będzie fajnie i pewnie wam się zwróci, ale tak jak powiedział kolega up , raczej bardziej opłaci się wam polować pojedynczo.
ps. szatan szatan 666 post
A pojedynczo co byście polecali dla palka? Tak żeby za ciężko nie było. Z enchanted spearami
Muggy Plains
Wyrmy w Liberty Bay
Bonebeasty na Ramoa
Przed chwila widziałem 70ek i 77 rp na Yalahar Cemetery jak bili nightmare.
Może to was zainspiruje xd
wlasnie tez doszlismy do tego jak siedzielismy na wyrmach w liberty bay ;s
są jakies bezpieczne miejscówki dla 67 palka okolo 100k/h expa?
Zalezy czy na Aurorze czy na zwyklym. Ja polecam Ci dragi.
na zwykłym. dragi niby ok ale szczerze mówiąc mi sie już przejadły. w sumie ciekawie się expi na gorze cemetery quarter, tylko tam 60k/h expa ;s
btw. lepiej latac z enchanted spearami czy moze kupic jakas kusze i power bolce ładować?
kusza i power bolty na wyrmach darashia - sproboj , jesli bedzie full resp to bedzie ciezko wybic ale potem juz lajtowo exp ponad 200 + profit
wziąłem taska na crystal spidery. Pójdę pewnie na kopalnie. Pytanie- jakich mobków mogę spodziewać się na -1 i -2 (na -3 podobno są nightmary więc nie schodzę)? I brać power bolty + ornate crossbow czy enchanted spear +mms?