Siema mam 33 sorca potrzebuje szybkiego zarobku moze byc bardzo maly exp przy tym !
pacc, woi, postman zrobiony :)
Jakies propozycje moglbym robic lootbagi ale gdzie?
Darashia mino odpada bo duzo noobow.
wiec czekam za odpowiedziami.
Wersja do druku
Siema mam 33 sorca potrzebuje szybkiego zarobku moze byc bardzo maly exp przy tym !
pacc, woi, postman zrobiony :)
Jakies propozycje moglbym robic lootbagi ale gdzie?
Darashia mino odpada bo duzo noobow.
wiec czekam za odpowiedziami.
tarantule taski, mutated humany , minotaury yalahar, tapet tarpit tomb -3 z blessed wooden stake
tarantule sie nie zwracaja, na yala nie mam uesta tarpid sie zwraca tylko na zero .... a bws jest drogi ;p nie mam kasy na niego ale i tak dzieki
zrób dostęp do yalahar, jest to tylko jedna misja a na mutated humanach an prawdę szybko zarobisz. Do tego możesz na yala bić też minosy/elfy z lootbagiem
jakim cudem tarantule się nie zwracają jak tam z bossa masz tyle kasy, a z samych tarantul jest na zero
Weś taska u Budrika na 5k minosów i zrób go. Możesz huncić na Dark Pyramid Darashia, Mintwallin, Yalahar
a jaka nagroda jest za ten task na minosy ?
~~ wiem ze mogłbym używać buga i bym zabił Hide kilka razy i tyle na plus ale pie****e dostać potem bana :)
Ztym yala pomyśle w sumie
Za 5k minotaurow masz możliwość zabic ich bossa, z którego zawsze dropi nose ring (od 20~k na bardzo zaludnionych światach do nawet ponad 100k na tych mało zaludnionych, np. premii) i może wypaść dwarven helmet który jest naprawdę dużo warty.
Nie wiem jak to możliwe żeby się nie zwracało z tarantul :|.
Ogólnie to rób taski w miare możliwości, wbij z 50 level i możesz iść na crystal spidery - tam fajna kasa jest.
lewa strona -3 stone tomb za tp z samej rozgi na 0 lub czasem profit exp 50kh pozniej ancienty