Jutro, 11 lipca, tegoroczny letni update zostanie wydany. W związku z tym, wszystkie serwery oraz strona będą niedostępne od 10:00 do plus minus 16:00 czasu CEST
Wersja do druku
Jutro, 11 lipca, tegoroczny letni update zostanie wydany. W związku z tym, wszystkie serwery oraz strona będą niedostępne od 10:00 do plus minus 16:00 czasu CEST
obstawiam że odpalą je dopiero o 18, jak to maja w zwyczaju, juz doczekac sie nie moge ; >
ja stawiam na 20 + co update to coraz bardziej im sie schodzi :P
Nie macie jakichś info o czarach, jakie dodadzą? Slyszalem, ze cos ciekawego ma byc dla palladynow :) O boltach i ogolnie itemkach wiem, ale slyszlaem ze jakies atakujące czary jeszcze dla palków dojdą ;d?
Wie ktoś może jakie będą mniej więcej ceny nowych itemów? Będa na nie jakieś questy czy będą leciec ze stworkow?
http://tibia.wikia.com/wiki/Next_Update
Wszystko tutaj jest napisane.
O fajnie, powbijam sobie skille na afku :D
a tam gadacie głupoty. cipsoft właśnie coraz bardziej punktualnie te updaty wypuszcza, kiedyś to przedłużali strasznie, ale ostatnio już nie aż tak. wczoraj w tibiime update był i wyrobili się przed czasem.
ja się już upka nie mogę doczekać, super się zapowiada
mam nadzieje, ze naprawia ten bug z bossami i cena silkow sie poprawi.
w sumie to skupilem ich ponad 300 po 1k ea ;)
reszta malo mnie interesuje
a ja mam takie pytanie :)
Czy itemy lezace na ziemi znikaja po update (chodzi mi o takie, ktore normalnie po ss nie znikaja :P bo mam poukrywane jeszcze lootbagi na mintwalin i dwarfach xd) ??
a nie wiecie czy razem z upem usuną bugi na Aurorze?? (np: ten z bossem tarantul HIDE). I gdy na Aurora jest skill 2x to przy treningu offline bedzie szedł skill tak jak na zwykłych serwach czy 2x szybciej??
Edit@ Anna Maria~~ Dziękuje bardzo za odpowiedz.
Usuną te bugi. Na aurorze na treningu offline skill będzie leciał tak jak na normalnym serwerze a na normalnym serwerze o 50% wolniej.
będzie jakaś rekompensata pacca za te 6 godzin? ;d
nie bedzie , to normalny update przeciez
Wcześniej nie było takiego czegoś jak rekompensata za update ;p.
Same nowe itemy są nią