Witam, szukam bota z cavebotem który normalnie pójdzie na tibianicu-hr. Wiem, google i te sprawy, ale obawiam sie syfów w środku.
Wersja do druku
Witam, szukam bota z cavebotem który normalnie pójdzie na tibianicu-hr. Wiem, google i te sprawy, ale obawiam sie syfów w środku.
Jak masz tak grac to lepiej wyjdz, to nie sa serwery do botowania ;)
O ile odpalisz tibianica przez normalnego clienta to classic bot, wpisz na necie jak zrobic ng pod 7.4, na classicu się lepiej trenuje, a tak to tylko ng, masz tam praktycznie wszystko od aima po dasha po cavebota. Zaraz wstawie linki
@up
haha, to nie są serwery do botowania, szkoda, że grałem z mexem i każdy tam leci na bocie, jasne, że piony 10 lvlowe nie będą grać na bocie i będą nazywać to rpg i zawsze będą pionami, ale cóż :D. Jasne, że się da grać bez bota, ale po co? Nawet głupi dash jest na tyle użyteczny, że 30 sorc na gran hurze spierdoli 100+palkowi z bohami, t ringiem i na hurze, a wary kosztują, więc bez cashmakerów raczej trudno, a nikomu w djinna nie chce się bawić.
Ale do czego niby tego bota używają? Mex się cały czas zarzeka, że nie używa aimbota. Zaowan nawet mi wysyłał film nagrywany hypercamem. Dash nie jest wcale aż tak bardzo niezbędny, bo ten dash z classicbottera aż tak dużo nie daje, poza tym można używać right clicka. Nie wiem też po co komu cashmeker, wystarczy użyć rune makera, a do tego wystarczy głupi tasker. A zrobienie djinna to godzinka roboty.
A, nie da się odpalić tibinika przez normalnego clienta. Pewnie grałeś na poprzedniej edycji, kiedy każdy miał tego classicbottera, teraz już nie tak łatwo o bota.
Kwestia tego jak odpalić Tibianic na normalnej Tibi 7.4.. Macie jakieś pomysły? Kompletnie nic nie mogę znaleźć, piona :)
Zmień port na 7272, mi działało kiedyś(w chuj dawno).
@btw, mówiać djinn miałem namyśli reselling itemów, a cashmaker, a runmaker i sprzedawnie run to totalna porażka, cash makerem na tombach wyciągałem te 10k spokojnie+scarab coiny. Right click nie da Ci tyle co dash, lulz
Zmiana portu pomogła, tyle, że jak w ip wpiszę tibianic-hr.org to jak chcę się logować wyskakuje mi tibianic low rate, rozumiesz? Musiałbym zdobyć jakoś ip do tibianicia-hr, żeby pykało :P
ja tez z reala przeszedlem na tibianica wczoraj, i takze bym poszukiwal jakiegos bota < najlepiej do robienia run bo expic to sama przyjemnosc >. a tasker sie tnie :<. jak cos znajde ja lub ty , to sobie wyslemy ^_^. ja mam taki problem, ze tibia mniejsza niz 7,6 mi sie odpala i za chwile gasnie.. nie wiem dlaczego. wiec nie moge kombinowac na normal cliencie, musze cos skombinowac na tym przerobionym, lub jak zrobic by sie nie wylaczalo.
Za bledy ortograficzne srr. ale nie mam czasu poprawiac.
http://hostujmy.pl/download/216811/DM4Mzk moze to co prawda nie bot a klient z hotkeyami i oczywiscie nie za darmo