Kto próbował? Co składaliście?
Na 1600 elo dodgują jak pickuje nunu, albo pickuja eve ;S
Nie wiem o co chodzi...
Wersja do druku
Kto próbował? Co składaliście?
Na 1600 elo dodgują jak pickuje nunu, albo pickuja eve ;S
Nie wiem o co chodzi...
do jakich postaci mozna pickowac nunu o do jakich nie?
skladac go pod ap tanka ala singed/mao/malph?
jak wygladaja jego ganki? mam wrazenie ze jego jedyny dmg to bedzie ta sniezka a potem ewentualne ulti
jak by sie sprawdzil jako counterjungler? mam wrazenie ze bonus movement speed ze sterydki + szybka kradziez buffow z q op
jedno z najelpszych cj w grze na ten moment 3 lvl przed 3 minuta dobry duelist w jungli i na gankach
mozliwe early smoki i nash 15 min z nim w teamie we 2-3 bez problemu
ganki nie sa tragiczne, wrecz dobre ale to od 3 lvla e okolo
buildu nadal nie ogarnalem, probowalem cos ad ale to raczej nie ma sensu i najlepiej pod aury
On jest dobry, ale do 15 minuty.Potem staje się useless.Ostatnio dostał buffa i widzę ciągle ludzi, którzy chodzą nim do jungli.Zbyt dobrze im to nie idzie, sam jeszcze przed tym buffem grałem parę razy nunu ale na midzie.Kulka to świetny dmg, ale tak jak pisałem - do 15 minuty.
duelist tzn 1vs1? bo jeśli tak to nie jestem całkowicie pewien, bez creepów blisko się nie poleczy i jest jeden skill w plecy
ale dalej mnie ta postać strasznie ciekawi ;d
myślę, że składanie go jak maokaia i reszte support junglerów byłoby ok, philo/hog/lucky pick (3viable itemy na golda myślę, nie wiem w jakiej ilości składać) potem shurelia/aegis/frozen heart/abbysal/randuin i np rylai albo roa
IMO jungle nunu z support jungler buildem jest useless, 0 dmg i praktycznie nic poza slowem, ogólnie jeden ze słabszych junglerów jak dla mnie z takim czy nawet pod ap buildem.
sniezki sciagaja as, ma tyle ad co wiekszosc na poczaktu wiec ma bardzo dobre 1v1
http://www.twitch.tv/crs_saintvicious
będzie nunu jungle, obczaję co i jak i zdam relacje xd
Tak patrzac na to, co on wyczynial, to malo viable, chyba, ze ktos ma jakis magiczny sposob na niego.
1 gra bardzo slaba, druga przestalem ogladac po ok 10-15minutach, w 1 0:4:2 w 2 skonczylem to mial 1 albo 2:0 bodajze, albo nie potrafi nim grac albo nunu nadaje sie tylko do counterjunglowania
jak wyglada late game nunu? gdyby tak tylko farmic jungle + counterjunglowac a ganki ograniczyc do minimum(mega przepushowana linia, pilnie potrzebna pomoc itd, chociaz enemy z gankujacym junglerem pewnie by zyskal zbyt duza przewage) i oczywiscie walczyc w teamfightach to daloby rade cos ugrac w late? chcialbym zeby ktos jakos magicznie odkryl nunu xd
przecież nunu po tym patchu jest całkiem ok , non stop full hp w jungli, clear time nie jest zbyt szybki ale za to można kraść buffy w ciągu kilku sekund dzięki double smite.
tak jak ktoś już napisał, early dragi/barony, dobre ganki.
Nunu jest dokładnie tym samym nunu jakiego pamiętamy (niektórzy przynajmniej) z przed roku kiedy theoddone nim grał na dreamhacku bodajże. Jedynym minusem jest to, że doszło sporo nowych postaci , niektóre są w stanie zabijać nunu 1vs1 no i przewaga większości junglerów jeżeli chodzi o lategame.
No ale przecież maokai czy alistar też są gównem w lategame.
Imo śmiało można grać nunu nawet na solo queue , ja ostatnie 3 gry nim wygrałem z palcem w dupie, gankując częściej niż przeciwny lee sin w dodatku kradnąć mu kilka razy reda i robiąc solo nashora w 20? minucie.
buty , pot i ward na początek, potem double gp10, frozen heart i dalej kupiłem wits enda bo nie miałem pomysłu co dalej.
Dokładnie. Jak grać Nunu to musi być counter jungla. A late to aura itemy i w na carry.
nunu op jeśli w teamie jest amumu/galio
inaczej średnio
pewnie zostane zbesztany ale saint to gowno i nie polecam sie nim sugerowac
a nunu to support jungler jak maokai czy seju, z tym ze ma bardzo duze mozliwosci counterjunglowania
swietny kite mobilnosc wczesne dive
ps. double jungle z nunu jest zajebiste