Witam, mam problem, mianowicie nie wiem gdzie expić 35 elder druidem na pacc. Nie musi być profitowo, ważne jednak aby waste nie byl za wysoki
Wersja do druku
Witam, mam problem, mianowicie nie wiem gdzie expić 35 elder druidem na pacc. Nie musi być profitowo, ważne jednak aby waste nie byl za wysoki
Dragi yalahar (frigo i rod) , cyklopy minstrock (stoneshowery + tera + tera rod), jezeli masz kolege eka to helspawny z prem stamina masz 180k/h
Ktoś ma jeszcze jakies pomysly ? ;)
tarpit tomb -3 vampiry - exp 50k/h kasy wpizdu , ancienty - 70/80k/h - kasy tez leci , od 50 lvla watery polecam - 120k/h + kasy wpizdziec z perelek :) i jak narazie tyle
Tarpit 50k/h? Ja tam 37 sorcem miałem 90-100k/h na premium stamince. Z kasą jest na 0, ale jak masz blessed wooden stake to można ładnie zarobić.
Mutated humany, dragi , necromancery, piraci
Ja na tarpidzie na -3 i za tp mam 75k/h na staminie 20h, z kasą u mnie na -, kupuję poty za 9k wynoszę kase i loota za 4k. Gdzie necromancery? Piraci nargor? ile expa jest? z kasą na plus?
Masz blessed wooden stake? Wtedy powinieneś zarabiać na tarpicie, nie wiem jak ty grasz ze tyle tracisz.
Piraci nargor , 0, +1 , +2 najlepiej. Exp nie powiem ci ile dokladnie, bo sam expilem tam dawno temu, ale jest ładnie i zawsze jest ładny zarobek.
Necromancery na wieżach w yalahar.
Nie mam wooden staka, loota wogole nie zbieram, chyba ze 2 handed sword albo p arm, tylko jakies smiecy typu clothy itp. Kasy zawsze wynosze 2k, nie wszystko zbieram, tylko grubsze sumy 30gp+