Elo Musze zarobic 450k do premium scrolla mi brakuje , i pytanie jak zarobic szybko
Skille 102/77 eq paladin armor,yalahar legs,draken boots,mms,zaoan helmet,p ammy,arbalest --- co polecicie ?? gram na servie non-pvp Mam FACC
Wersja do druku
Elo Musze zarobic 450k do premium scrolla mi brakuje , i pytanie jak zarobic szybko
Skille 102/77 eq paladin armor,yalahar legs,draken boots,mms,zaoan helmet,p ammy,arbalest --- co polecicie ?? gram na servie non-pvp Mam FACC
Ghastly Dragony
Lizard Choseny
Facc !
Facc to ciezko
jak masz postmana (a pewnie masz) to baw sie z lootbagami na OF, mint(tam troce gorzej bo wypijesz respa i bd czekal na nast 15 minut), ewentualnie D lair venore (2 respyi tez alduj do plecaka all shity), Caly poh (Gsy, Dragi) jeszcze moze Warlocki?
Tak czy siak dluuuugo to potrwa xd
okej dzieki za pomoc na dragach zbierajac shity i na ofie idzie zarobic moze kupie ibota ; )) i ogarne
Polecam kupic ibota i o ile dragi/of beda bardzo zajete to idz na hellgate i nawalaj tam te elder bonelordy itp :) NO JOKES, OK?
Warlocki z trapem..?, D Lair. fibula dragsy? jak cos wpadnie do glowy napisze
Kolega na tym poziomie na faccu expił na Banshee. Nie używał żadnych manasów, tylko ładował się softami, ale Ty ich chyba nie masz. Trochę zarobił, ale dokładnie nie pamiętam czy nie czasami 1kk w 2 tygodnie (?). Ew. możesz ogarnąć jeszcze deeplingi faccowe : ) Tam duża kasa z life ringów i fish finów.
Jeśli masz zaufanego kolege, to niech Ci pożyczy tą kasę i najwyżej po tygodniu tą kasę mu oddasz zarabiając na Ghastly Dragonach.