Witam, chciałem poskilować na mad sheepie, jednak na 8 lvl gdy założyłem broń na 60 (2 arena) to nie mogłem się w niego przebić, czy muszę wbić ten 10 lvl, czy już nie można na nich skilować?
Wersja do druku
Witam, chciałem poskilować na mad sheepie, jednak na 8 lvl gdy założyłem broń na 60 (2 arena) to nie mogłem się w niego przebić, czy muszę wbić ten 10 lvl, czy już nie można na nich skilować?
na 20/20 sie w niego nie wbijesz...
musisz mieć ok. 45-50skilli aby zacząć się w niego wbijać
jesteś tego pewien?
bo coś słyszałem, że trzeba mieć minimalny lvl żeby zadawać obrażenia z danej broni, jednak na ile to prawda to nie wiem
mógłby ktoś pomóc?
Drogi kolego!
Na mad sheepach skiluje się na 10 lvlu bronią z 3 areny i na 50 skillach bedziesz go trafiac(nie zawsze) po 1-2. To jest wszystko co trzeba wiedzieć na ten temat
To są jakies żarty? od tygodnia skiluje na mad sheep ale jakis naabek mi utrudnia gre i zabija je, ale mam 10 level i zacząłem skilowac na mad sheepie od skilli 30/30 z Mystic Blade- sword z 2 areny. Więc starczy 10 levelek z bronią z 2 arenki.
Edit: To co napisał kolega 2up jest smieszne, gdy na 1 raz zalozylem mystic blade to ciagle były hity po 1-2 powtarzam CIĄGLE