Witam, dlaczego shadowthorn cały czas się pali a zamiast wiekszosci elfow są firestartery? Jest jakiś quest który spowoduje że będzie normalne? I czy ten quest spowoduje to na długo?
Wersja do druku
Witam, dlaczego shadowthorn cały czas się pali a zamiast wiekszosci elfow są firestartery? Jest jakiś quest który spowoduje że będzie normalne? I czy ten quest spowoduje to na długo?
Może to ma związek z jakimś eventem, tak jak było na Dragon Lair. Ale nie jestem pewien.
z tego co wiem to jeden dzień płonie, a jeden jest normalne
ma to związek z questem na mount crystal wolf
http://tibia.wikia.com/wiki/Thornfir...Change/Spoiler
nie chcialo mi sie pisac :)
ja pierodle... jak masz pisac bzdury ktore gdzies uslyszales albo wymysliles to nie pisz nic... Boce tam od miesiąca i cały czas płonie.
to gdybyś mógł jednak mi napisz, będe wdzięcznyCytuj:
@down
aha, tłumaczyli ci tak? no to zwracam honor... -.-Cytuj:
jak grałem z rok temu to tłumaczyli że jeden dzień płonie, a drugi nie :p
zajebiscie.. równie dobrze mogłeś napisać że ma to związek z elfami i ogniem...Cytuj:
jak widać nie miałem racji, ale co do crystal wolfa sie nie myliłem
Płonie tak długo dopóki ktoś go nie ugasi. Jak to zrobić - masz wyjaśnione w linku który podała Layla.
dopóki ktoś go nie zapali xD jak to zrobić też masz wyjaśnione w linku.
swoją droga niedługo musze podpalić shadowthorn na swoim servie ,ten mount jest zajebisty
jesli shadowthorn sie nie pali musisz zabic 3 straznikow w podziemiach shadowthorn i wypuscic firestarterow . wtedy bedzie sie jaralo :D potem gasisz dopoki nie pojawi sie ognisty wilk , lurujesz go do bagna i uzywasz diapasona i moze zlapie :D