Siemanko tak jak w temacie czy opłaca się z galaxy S wymienić na galaxy S II ?
Czekam na wasze opinie i porównania
Pozdr
Wersja do druku
Siemanko tak jak w temacie czy opłaca się z galaxy S wymienić na galaxy S II ?
Czekam na wasze opinie i porównania
Pozdr
Raczej warto, lepsza bateria, wiecej ramu, lepszy ekran ( to najwazniejsze) lepszy procesor:P
@edit : no wlasnie, i nowszy android.
Prędzej bym wymienił na Motorole Atrix, albo coś innego z Tegra / qHD.
Z tego co wiem, to SGS II nie dostanie oficjalnie najnowszego Androida 4.1, Samsung zrobi tak samo jak z posiadaczami SGS, którzy zostali bez kolejnej aktualizacji oraz tak samo jak z użytkownikami SGS+, który nie dostał żadnej aktualizacji, nawet jednej. Moim zdaniem nie wiem czy warto pchać się w telefony, które już na start są nieaktualne ;d Aczkolwiek patrząc na sprzęt to SGS II jest zdecydowanie lepszym modelem i warto wymienić bo jest zdecydowanie szybszy i lepszy, nie ma co wymieniać po kolei ponieważ wszystko w nim jest lepsze.
zdecydowanie warto, co za pytanie
#up
płacz że telefon nie dostanie aktualizacji i jednocześnie sam moduj swojego galaxy plusa, ok
najpierw podaj do czego oczekujesz od telefonu i jak go uzywasz. ogolnie sgs II jest lepszym telefonem, ale nie wiadomo czy jest sens go brac jezeli go nie wykorzystasz.
atrixa odpusc, mialem i telefon powolny, muzycznie tragedia, a modow malutko. sgs jest lepszy od atrixa
zamówiłem sgs II zobaczymy jak dojdzie w poniedziałek/wtorek i napiszę czy az tak bardzo różni się od sgs I
my wiemy że się różni :) gratulacje dobrego wyboru
odrazu zapytam jakie polesacie fajne aplikacje do sgs II
takie same jak do jedynki... co cie interesuje?
on mówi o Jelly Bean, nie ICS
siema doszedł mi sgs II takie pytanie formatować baterię czy nie ??