Hejka.
Tak jak w temacie... Gdzie mogę poexpić 14 palkiem na PACC area? Najlepiej jak by ktoś do tego 40 lvla rozpisał mi miejscówki
#edit
Darashia roty i larvy w Ank chyba będą dobre na tym poziomie nie?
Wersja do druku
Hejka.
Tak jak w temacie... Gdzie mogę poexpić 14 palkiem na PACC area? Najlepiej jak by ktoś do tego 40 lvla rozpisał mi miejscówki
#edit
Darashia roty i larvy w Ank chyba będą dobre na tym poziomie nie?
Na początek dobre są roty pod Liberty Bay (tak do 20-25 lvl'a) dobry exp i dobra kasa.
A jakie masz skille i eq na tym paladynie? Jeżeli ~60 to możesz na cyclopy edron iść ale tam trzeba bardzo uważać, na takim lvlu można łatwo paść :)
Gram na Aurorze, więc eq słabe: wiking helmet, scale armor, ranger legs, plate shield. 41 dista.
możesz też roty dara, larvy i później scaraby ankh, roty lb, a nawet zwykłe kopalnie kazo na facc będą dobre
ja tam klepałem sobie amazonki/dwarvy na taki lvlu i skillach jak ty, potem poszedlem na yalahar i tam bilem tomba na cemetery, ew. mozesz isc na -1 tarpit tez jest spoko
potem mutated humany,cylopy draagi
Powiem wam, że bije na cyclopolis i daję radę, pewnie dla tego, że biega parę ludzi więc nie ma po 3 cycków naraz ;d
Możesz spróbować tomby -1 np. tarpit. Masz tam skelety ghoule , 1 crypta, 1 mumie i chyba 2 scaraby. Ale na aurorze mogą być zajęte.
Całkiem fajnie się też bije foreigner quarter w yalahar
Tomby są dobre na taki level. Tutaj masz fajnie opisane co i jak :)
Tomby (ANK) , hmm moze yalahar , tam sie najlepiej expi na małym levelu