-
20 Ed exp
Witam,
Gram na serwerze Aurora, zrobiłem druida, z paccem.
Na razie biegam po tombach w ankh, mam tam profit, ale niezbyt duzy, gdzie mogę jeszcze poexpic z profitem? Eq mam podstawowe z rooka, mam malo siana, bo tylko 2k, glównie chodzi o to aby zarobic, same czary sa drogie, wiec jest na co wydawać. Pytam, bo wiele poradników jest juz przestarzałych, a i edem nigdy nie grałem, takze nie chce sie pakowac w miejsca dla pallka, którym to głownie gralem.
Z góry dzieki za pomoc.
-
zrób sobie taska na tarantule- powinno Ci wpaść troche kaski (chociaz to moze być trudne z tyloma osobami online i slynnym bugiem z the hide :S)
-
Za duzo osób na razie chyba. Na razie siedze na tombach, ale szukam alternatywy, zeby poexpic z kumplem z rl pallem 23 lvl- pacc oczywiscie. MOze na cycki edron pojdziemy, ale tam pewnie tez pelno ludu
-
na tombe za teleport idzcie, na facc tombe, na cyclopolis, nie ma za duzo ludzi. Kopalnia miedzy thais a kazoo.
-
Ankrahmun tomb na bagnach,lataj tam po całym respie to na bank coś zarobisz. Ja tam wyciągałem 2k gp/h ;)
-
a myślałeś nad cyckami mistrock? tam jest zawsze spory profit, a jak będziesz latał umiejętnie na stealth ringu, to już w ogóle (jest na niego quest na piramidzie minosów w darashii). do tego jeśli chodzi o kasę, zrób dostęp do yalahar i śmigaj na tombie na yala. ghoule i reszta tych monsterów zawsze sypie sporo kasy, a do tego masz fajny exp.
a jeśli chodzi o tomby, to ja osobiście polecam jeszcze penisula tomb
http://www.tibia-wiki.net/images/TPeninsula.png
schodzisz na -4 gdzie nie ma nic silniejszego od scaraba, są liony (więc food zawsze do dyspozycji), a jak zejdziesz piętro niżej, masz konkretniejsze potworki typu mumie, crypty. profit jest zawsze, ja przynajmniej nigdy nie wychodziłem stamtąd na minus
-
aaa i jeszcze tomb na yalahar (cemetery quater) masz tam albo szkielety/ghoule/crypty do wyboru (lewe zejscie) albo to co na lewym tylko bez szkieletów za to jest 1 ds (i jest troche wieksze)
-
Dzieki za rady panowie, gram pierwszy raz druidem i powoli ogarniam :)
do 26 na tombach w ankh bede siedzial, a od 26 lvl z terra rodem na minstrock na cycki, zrobimy wtedy dostep do yala.
A jakeis wspolne hunty z palkiem 30 lvl? mimo, ze nie do konca oplacalne podobno, ale jakbysmy juz chcieli?