Witam, mam pytanie bede mial blisko 500k na Neranie 150k od tego idzie dla kuzyna mi zostaje 350k, i do jakich skili skilowac palka zeby mi starczylo np te skile do 100 lvl jak np do 70 to ile mi to czasu zajmie? itd itd. z góry dziękuje :)
Wersja do druku
Witam, mam pytanie bede mial blisko 500k na Neranie 150k od tego idzie dla kuzyna mi zostaje 350k, i do jakich skili skilowac palka zeby mi starczylo np te skile do 100 lvl jak np do 70 to ile mi to czasu zajmie? itd itd. z góry dziękuje :)
proponuje do 80 dista, troche Ci sie zejdzie, ale gra jak marzenie potem :P (sam gralem palkiem to wiem) oczywiscie 70 dist tez spokojnie starczy, jezeli na ~50 lvlu sobie doskillisz
A co do czasu na skilla, to proponuje stronke pskonejott.com zawsze z niej korzystalem ibylem zadowolony :) ponadto na tejze stronce mzoesz rowniz sprawdzac ile kto czasu online gra i rozne takie pierdolki :)
Pozdrawiam
Wszystko jest zależne od tego gdzie chcesz expić tym pallem później, jeśli PG to polecam bić jak najwyższy skill.
Jeśli chcesz szybko zacząć expić to spokojnie 75~ i jazda, w czasie samego expa dużo skilla Ci skoczy ;)
Ja tam nabilem 65dista a potem juz niigdy nie skilowalem :) I tak sie fajnie expilo, ale jakbym dobil 90dista to wtedy byloby to poprostu marzenie :D Jezeli bez bota masz skilowac to postaraj sie conajmiej 70 dobic bo dalej nie dasz rady, a jak masz bota i wszystko ustawione to wal jak najwiecej ;) Najlepiej za 300k kamykow a potem 50k na expa bo z takim distem to wszedzie zarobisz :D od 25lvla nawet dragi bym sie pokusil na twoim miejscu :P