siema
wie ktos kiedy bedzie steam summersale? bo pamietam ze rok temu takie cos bylo i gry byly -50%, albo nawet -75%
Wersja do druku
siema
wie ktos kiedy bedzie steam summersale? bo pamietam ze rok temu takie cos bylo i gry byly -50%, albo nawet -75%
nie wiadomo nic oficjalnie, ale ludzie już się niecierpliwią (łącznie ze mną) :)
Takie głupie pytanko:
Mogę ściągnąć steam za darmo i potem kupować na nim gry czy muszę kupić najpierw jakąś gre z steamem ? :f
możesz lajtowo ściągnąć steama, założyć konto i grać w darmowe gry lub dema gier, używać czatu, oglądać trailery
kupić grę możesz kiedy chcesz :)
A to super dzięki za odpowiedz ;)
Codziennie są jakieś głupie plotki i przecieki ale najprawdopodobniej będzie to 12 lipca. Ewentualna data to jeszcze 5 , niby są tam ku temu jakieś przesłanki ale osobiście nastaw się na 12 , gdyż na forum steam jakiś developer bodajże nation reda napisał , że wyprzedaż odbędzie się 12 jednakże jego post został szybko usunięty.
I wystartowały!
Terraria - 2.49€
Portal 2 - 3.74€
Poker night at the inventory - 2.39€
The binding of isaac - 2.49€
Dungeon Defenders - 4,07€
Gta san andreas - 4.99€
KOTOR - 5.39€
Arma II Combined operations (podstawka + arrowhead) - 19.99€
Arma II arrowhead - 11.99€.
To tylko kilka pozycji ;d wyprzedaże są ogromne, a to dopiero pierwszy dzień.
Kupiłem przed chwilą terrarie bo dość tania a myślę jeszcze czy nie kupić tej army bo chcę zagrać w to DayZ.
To GTA San Andreas troche za drogie i tak jest one normalna cene miało 5 euro bo ostatnio chciałem kupić ale pewnie niedługo dadzą pakiet wszystkie gta za 8 euro jak ostatnio.
terraria niestety juz nie bedzie updatowana, a szkoda. ale jak nigdy nie grales to bedziesz mial co robic :P
@up. nie będzie oficjalnych update. Jest jednak Obsidian's Mod, nad którym wciąż pracują ;d w tej chwili dodaje ponad 100 nowych przedmiotów, nowe biomy, zwierzęta, przeciwników, zaklęcia i dużo więcej.
W ogóle zauważyłem, że Dungeons defender podrożał. Z rana i na starcie summer sale był za 4.07€, a teraz już ponad 5€ sobie liczą ;d Pamiętam podobną rzecz z Tdu2, gdzie przez 4 godziny sprzedawany był za 2.59€, a potem zmienili cenę na 9.99€.
Brzydko natomiast zagrali z saints row 3. Przed przeceną kosztował 19.99€, po przecenie -75% kosztuje 7.5€ (bo nagle jego zmieniła się cena z 19 na 29 ;d). W tej chwili głosuję na magicka -75%.
Cena SR3 wynosiła 29 euro, była inna promocja do 19 euro.
dungeons defenders bylo na przecenie przed summer salem, bylo jako "midweek madness" od wtorku do czwartku.
ja czekam na wieksze przeceny bioshocka i stalkera, gry ktore chce to mam, praktycznie wszystkie z valve, wszystkie na przecenie. oprocz cs 1.6 oczywiscie :D
Nie wiecie moze, czy arma spadnie ponizej tych -20%?