No właśnie: Co sądzicie o tym drzewku? W jakiej roli według Was najlepiej się sprawdza? Na kogo go bierzecie, a kogo omijacie z daleka? Jak go budujecie? Zagrałem nim dwie gry i mi się spodobał, ale jestem ciekaw, co torgowi koledzy o nim sądzą.
Wersja do druku
No właśnie: Co sądzicie o tym drzewku? W jakiej roli według Was najlepiej się sprawdza? Na kogo go bierzecie, a kogo omijacie z daleka? Jak go budujecie? Zagrałem nim dwie gry i mi się spodobał, ale jestem ciekaw, co torgowi koledzy o nim sądzą.
A dobre ma ganki? I jak combowac na gankach?
Wbiegasz -> w -> e -> wychodzisz za przeciwnika -> q
Ganki dobre.
polecam ap mao na stompy
buty philo kage mozna hoga ale ja go nei skladam roa abyssal dfg sunfire cape
dosc smieszny bolid, troche pod guwno ale przyjemnie sie gra
a jestem w stanie nim junglowac bez run? bo np warewickiem bez problemu a yi ni chuja
ee kompletnie bez run bedzie ciezko
A jakie runy na niego? Masterki 0/21/9 czy 9/21/0?
I czemu zaczynamy od wraithów a nie tak jak innymi junglerami wolfy>blue>wraithy?
Teraz jest free week Maok, więc każdy go pickuje, myśląc, ze jest niewyobrażalny w jungli. Z tego co zdążyłem zauważyć wygląda to tak:
Stoję z kolegą pow wieżą, nagle z nieba "fasolka" i... to w zasadzie wszystko, co zdziałał w tym ganku. Nie wiem, czy to wina po prostu random picku, czy też mobilności mojej Tristany-ucierpieć nie ucierpiałem.
Bez urazy, ale masz w ogóle 30 lvl? Jak możesz oceniać siłę postaci, jeśli nawet nią nie grałeś i widziałeś ją raz w grze? To chyba oczywiste, że jak macie duo na bocie i stoicie pod towerem to jungler nie będzie dive'ował do momentu aż będzie na tyle tanky/macie low hp, oczywiste przynajmniej dla kogoś kto ma mózg.
A co do Mao, zajebisty babysitter, dobre ganki i na midzie jest f2p.
runy na mao:
quinty ap
marki as
seale armor
glypy mresist per lvl
sam z takich korzystam i jest przyjemnie
hujowe runy na maokaia tylko ms albo armor quinty
mres flat