-
Priv - World Of Warcraft
Cześć!
Jakie są teraz dobre, w miarę nie crashujące serwery prywatne w wowie? Moje wymagania to dużo Polaków (tak, tak - to nie jest dla mnie minus ^^) i w miarę zaludniony serwer (kiedyś grałem na jakimś privie Polskim to poza miastami trudno było kogokolwiek spotkać).
pzdr
-
Sunwell i ToD . Na ToD nie grałem, na sunwellu tak i jest spoko. Kiedyś było dużo bugów ale od kiedy ja tam gralem to nie, przez ostatnie 5 miesiecy nie widzialem duzo. Czasami sie zdarza ale sporadycznie, ludzi jest duzo.
-
Również grałem na Sunwellu i ToD-zie.
Sunwell nie polecam, strasznie dużo dzieciaków, które bez powodu zaczną Cię wyzywać.
ToD-a mogę polecić, bardzo dobrze mi się na nim gra :)
-
Moi koledzy graja juz od dluzszego czasu na ToDzie i bardzo go chwala. Przez cale lvlowanie dzialaly prawie wszystkie questy, na DFie caly czas zapisani sa ludzie i tak samo na wszystkich BG.
-
zdecydowanie sunwell, bardziej dopracowany niz tod
-
hellground dla tbc
e: ja gralem, ale jestem noobem wiec za bardzo nie ogarniam. mam tam 20lvl locka i jakos nie moge sie zachecic do gry a pogral bym w cos nowego. I jak juz jestesmy w temacie wowa, to mam pewien problem. Otoz niebo w grze mi tak miga, ciagle zmienia sie kolor.
-
W sumie to na ToDzie kiedyś grałem chyba i właśnie ciężko mi było nawiązać z kimkolwiek rozmowę ^^
A grał ktoś na tym hellgroundzie? Bo widzę, że tam porównywalnie ilość online do sunwella, a exp x2 to troche szybciej się będzie grało..
-
Ja grałem na Hellgroundzie, całkiem sympatycznie, kilka questów nie oskryptowanych, wszystkie insty/bg działają, jest dużo chętnych. Ogólnie polecam, łatwo znaleźć sobie kogoś do wspólnego robienia questów.
-
A wiecie może czy na ToDzie skasowali mi chara jeżeli nie logowałem się na niego od ponad pół roku? Bo konto jest (mogę się na forum toda zalogować).
-
Bo pewnie kasują po pewnym czasie nie aktywności?Od siebie polecam Jar Games wotlk ,a hg TBC
-
Już wiem, dowiedziałem się na ichnim forum (co kwartał, gdyby ktoś tego szukał).
JAKBY KTOŚ MIAŁ OCHOTĘ POGRAĆ OD POCZĄTKU NA TODZIE TO PRIV
Już wszystko wiem, temat do zamknięcia.
Dzięki za pomoc!